Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekli a férjem, hogy a férjezett szomszédasszonyt ki mikor dugja meg?
Figyelt kérdés
Mindig azzal jön,hogy szegény "Géza" (munkatársa)alig csukja be az ajtót maga után már itt is a "kuncsaft helyette ...
Már kérdeztem: "-Talán szerelmes vagy a "Timibe",hogy ennyire érdekelm,vagy féltékeny?
-Akkor le idiótáz,hogy mondhatok ilyet...
Szerintetek?
#fiatal szomszédasszony #leskelődő férj #mások dolga
2017. márc. 4. 18:40
2/18 anonim válasza:
Lehet tényleg felb..ssza agyilag, hogy az asszony átkúrja és azon filózik mit tegyen. De az is lehet, hogy ő is megkívánta.
3/18 A kérdező kommentje:
#1 :) Egyébként meg van.
De a Gézájé is.Velem főzet töltött káposztát,mert Timike azt nem tud....
2017. márc. 4. 18:45
4/18 anonim válasza:
Jaa hát akkor azért vagy te ennyire nyugodt.
6/18 A kérdező kommentje:
Hát én csak fözök neki....-nem kufircolok vele.
Amúgy meg kifizeti.
A felesége meg nem érdekel,most miért szoljak az életükbe...
2017. márc. 4. 18:51
7/18 anonim válasza:
Azért érdekli mert egy Géza. Ha Béla, József, vagy Tivadar lenne, akkor nem érdekelné.
8/18 anonim válasza:
Hát egyértelmű,hogy az emberednek kellene a Timike.Ha állandóan oda bámuldozik.
A Géza meg eszik bánatában!
9/18 anonim válasza:
Ez most tényleg fontos kérdés, vagy csak unatkoztál?
10/18 A kérdező kommentje:
Nem.Ez igazán komoly kérdés.
A neveket csak azért változtattam mert azonnal tudnák egy csomóan kiről beszélek. Jópár munkatársnőm is írogat itt.
2017. márc. 4. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!