Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjezett nők! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjezett nők! Ti hogyan bírnátok ki 7 hetet a férjetek nélkül?

Figyelt kérdés

Bátyám felesége elutazott külföldre egyedül. Összesen 7 hetet tartózkodik távol. Egy plázacica típusú nõre gondoljatok. Még nincs egy éve hogy összeházasodtak. Bátyámnak és nekem sok mindenünk van, az én férjem aláírta a házassági szerzōdést, sógornõm viszont nem. Egyszer azt mondta hogy õ nem ír alá semmit.

Mielõtt azt feltételeznétek hogy kamu a kérdés, mert magára ismerhet a sógornõm, nem fog mert nem Magyar.

2014. aug. 18. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy jön az alá nem írt papír ahhoz, hogy mennyire hiányoznak egymásnak??

Ha fröcsögni akarsz amúgy, miért nem beszéled ki a nőt a pletykás rokonokkal? Biztos vagytok elegen.

2014. aug. 18. 10:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Arra voltam kiváncsi kedves 1. kommentelõ hogy aki kijelenti hogy nem ír alá semmilyen szerzõdést majd lelép 7 hétre nyaralni egyedül, a férje nélkül, az mennyire esélyes hogy megcsalja a férjét?
2014. aug. 18. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Én fél évre fogok elutazni, bár nem vagyok házas, de ez semmit sem változtat.
2014. aug. 18. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és én sem írnék alá semmiféle szerződést. Milyen az már...
2014. aug. 18. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem magyar a nő? Miért van olyan érzésem, h azt elfelejtetted leírni, h a családját ment meglátogatni, h minél rosszabb színben tüntesd fel, mert amúgy sem bírod a képét?
2014. aug. 18. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:

#4-es

Nem írnád alá a házassági szerzõdést? Biztos fogalmad sincs róla hogy mire jó. Ilyen szöveggel hogy az milyen már....

Nagyon sok a számító ember aki csak át akarja verni az embert, nõk és férfiak egyaránt.

De gondolj bele, neked van egy házad amiért sokat kellett dolgoznod, és egy sokmilliós autód amiért ugyanúgy sokat kellett dolgoznod, majd összeházasodsz valakivel akinek semmilye nincs te se irattasd alá a házassági szerzõdést mert úgy vagy vele hogy az milyen már....

Aztán mikor a párod úgy határoz hogy már nem kellesz neki akkor eladat Veled mindent mivel joga van hozzá. Joga van mindennek a feléhez, ami neked már akkor megvolt mikor még nem is ismerted

Hidd el vannak olyan emberek akik érdekbõl házasodnak.

2014. aug. 18. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:

#5-ös

Nem magyar.

És gondolom mondhatok bármit hova ment, nem fogod elhinni.

2014. aug. 18. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel mi van, ha a férj dönt úgy, h nem kell már neki a feleség és lelép egy fiatal sunival? Nem rendkívüli eset sajnos. Ilyenkor nem jár a feleségnek kompenzáció, h a legszebb éveit egy ilyen emberre pazarolta? Főleg, ha gyerek is van!
2014. aug. 18. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:

#8-as

Ha a legszebb éveit a nõ leéli egy férfi mellett akkor nyilván vesznek sokmindent közösen. Azt kell válás esetén megosztani. A házassági szerzõdést pont arra találták ki hogy meg lehessen védeni azt a tulajdont ami már házasság elõtt megvolt. Ha errõl valaki hallani sem akar az nyilván a pénzre utazik.

2014. aug. 19. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!