Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet kibírni szex nélkül egy kapcsolatban? Ti meddig bírnátok?
Figyelt kérdés
A csajnak mindig van valami betegsége ami miatt nem szeretné csinálni és a kapcsolatban sincsen minden rendben(mármint elvileg szeretik egymást , csak van egy téma ami miatt mindig veszekednek).Meddig lehet így bírni? Már legalább egy fél éve van ez így kisebb megszakításokkal. Vagy lehet hogy itt már más probléma is van ?2013. dec. 30. 14:42
1/9 anonim válasza:
Valaki esküvőig bírja, valaki haláláig nem szexszel.
2/9 anonim válasza:
szerintem 1 kapcsolat nem ezen múlik.
de a csajod sztem félreba...ik vkivel.
3/9 anonim válasza:
2 hónap (ha már felnőttek vagytok).
4/9 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől tartok , hogy más ok is van amiért a csaj nem akar szexet.
2013. dec. 30. 14:45
5/9 anonim válasza:
Mindig beteg valamiért, na persze.
6/9 anonim válasza:
Szex nélkül... max 2-3 hónap, de az már nagyon maximum.
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy a szex? Alig jöttetek össze, de veszekedtek egyfolytában, csak "elvileg" szeretitek egymást. Minek vagytok együtt? Minek csináltok úgy, mint akik együtt vannak?
8/9 A kérdező kommentje:
Már több éves a kapcsolat....
2013. dec. 30. 15:03
9/9 anonim válasza:
egy normális kapcsolatban max pár hét de annak erős indoknak kell lennie amiért nem.
De szerintem is más van itt a háttérben, szerintem mellébeszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!