Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uj kapcsolatban tortent egy kis baleset szex kozben. Elobb jott meg a menszeszem, mint szamitottam ra, es kisse osszevereztem a baratomat. Kiabrandulhat belolem ennyitol?
Volt már itt olyan pasi, aki amiatt ábrándult ki egy lányból, hogy maradt valahol az arcán egy kósza csillámpor, szóval itt már semmin nem lépődöm meg.
De ha normális a barátod, akkor megérti, hogy erről te nem tehetsz, és nem csinál ebből ügyet. Legközelebb ha találkoztok, beszéljétek meg: jobb mindenről nyíltan beszélni, mint csendben várni, hogy jobb legyen a helyzet.
Nos ennyi erővel én vagyok a XXI. század első drakulája...
Amúgy kezelje normálisan a helyzetet, ez természetes dolog ;)
Kérdezd meg, mit szól hozzá. Érthető, hogy kicsit sokkolja, mert a pasik ehhez nincsenek hozzászokva, de nem hibáztathat téged.
Mikor megvan, szólok a barátomnak, akit többnyire nem zavar, így is simán nekem esik - jó, ha tudom, hogy nagyon mensizek, akkor leállítom, de mikor csak picit, csináljuk.
Itt mindenki ilyen hülye? Egyáltalán felfogta valaki is hogy mi a szitu?!
Csak álszent, idegesítően demagóg, meg röhejes - a pasim véresen is megdug - válaszok érkeztek.
"Érthető, hogy kicsit sokkolja"
A csajnak nagyon égett a feje és a pasit nem kicsit sokkolta hanem nagyon!!
Én át tudom érezni. Éltem már át ilyet, és k*ra kiábrándító! Főleg egy olyan lánnyal, akivel komolyan gondolja az ember!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!