Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám írt az új szomszéd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám írt az új szomszéd, hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés

A szomszédba költözött az albérletbe egy férfi, egy kutyával. A szüleimmel ma összefutottunk vele, de apám alkesz, összebeszélt neki mindent. Elkérte a számunkat, hogy majd megkeres, ha kell segítség, mert nem ismer senkit.

Alig értem haza, már ott volt az sms, hogy írt viberen írtam, nem használod, valamikor le volt töltve, de most egy cseretelefonom van.

Szerintem bejöttem neki, de én most nem szeretnék összejönni senkivel, van elég gondom. Illetve a szüleim, pláne anyám belezavarodna, ha találkozgatnék vele (huszonéves vagyok). Mit írnátok neki vissza? Vagy ne írjak neki vissza?

tegnapelőtt 20:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
24%
Ez most komoly? Azért beteg hülye, mert tetszik neki egy másik emberi lény? Érdekesek vagytok!
tegnapelőtt 21:54
 22/33 anonim ***** válasza:
42%

Én nem értem komolyan. Egyelőre csak elkérte a számod, és felvetett egy lehetőséget, hogy ha elutazik, segítséget kérne - másik oldalról nektek is lehet segítség egy jószomszédi kapcsolat.

Lehet normálisan kezelni azt is, ha valaki megpróbál ismerkedni. Lehet simán Nem-et mondani, amikor elhívna valahova, de egyelőre ezt sem tette meg. Meg lehet neki mondani, hogy szomszédi viszonyban benne vagy, többet nem szeretnél. Lehet normálisan kommunikálni.

És lehet utána az ördögöt a falra festeni meg tiltogatni, ha hülyén reagál. De ahhoz te még reagálj normálisan.

Nem tudom, hogy jutottunk oda, hogy még ma megdug.

tegnapelőtt 22:00
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Ki az a beteg allat aki epp hogy odakoltozik valahova es mar masoknak hagyna ott a kulcsat meg kutyajat etetni . Azert a kozvetlensegnek is van egy hatara.. az ilyen tul laza emberek nagyon komolytalanok .
tegnapelőtt 22:02
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Majd becsenget ha akar valamit, apád meg átmegy kutyázni. Én is inkább azt látom, hogy te mézesmadzagozol vele. Mi az, hogy apád számát adtad meg, de neki a tiéd kell? Ha nem tetszene a dolog, azt mondtad volna, hogy apám akart megismerni, nem én. És itt véget ért volna a szerelmi szál...
tegnapelőtt 22:16
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem kell válaszolni. Ennyi. Ha nagyon írogat, akkor vissza írod hogy mostantól letiltottad. Ennyi.
tegnapelőtt 22:18
 26/33 anonim ***** válasza:
Viberes kérdésre írj annyit nem használom, de itt eltudsz érni ha kell majd átmenni a kutyát etetni vagy szólhatsz a szüleimnek is. Na erre bármit olyat is írjon ne írj neki vissza rá csak és kizárólag erre a szívességre . Pl rendben írj majd ha akkor kell a segítség. Semmi másra ne reagalj, de ha nagyon kellemetlennek érzed. Elég annyit is mondani én nem mindig vagyok itthon, szüleimnek szólj ő mindennap itthon van.
tegnapelőtt 23:39
 27/33 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy nem zavar ha apaddal haverkodik , viszont teged hanyagoljon .
tegnap 02:34
 28/33 A kérdező kommentje:

csak észreveszi magát, nekem ehhez se kedvem, se időm

meg akkor ezért kellett a számom

tegnap 06:12
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam, azóta nem keresett, amúgy is beteg vagyok
tegnap 15:41
 30/33 anonim ***** válasza:
Pörögsz rajt rendesen, az látszik. Jobbulást!
tegnap 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!