Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám írt az új szomszéd, hogyan koptassam le?
A szomszédba költözött az albérletbe egy férfi, egy kutyával. A szüleimmel ma összefutottunk vele, de apám alkesz, összebeszélt neki mindent. Elkérte a számunkat, hogy majd megkeres, ha kell segítség, mert nem ismer senkit.
Alig értem haza, már ott volt az sms, hogy írt viberen írtam, nem használod, valamikor le volt töltve, de most egy cseretelefonom van.
Szerintem bejöttem neki, de én most nem szeretnék összejönni senkivel, van elég gondom. Illetve a szüleim, pláne anyám belezavarodna, ha találkozgatnék vele (huszonéves vagyok). Mit írnátok neki vissza? Vagy ne írjak neki vissza?
Azt írta sms-ben, hogy "szia, írtam viberen, már nem használod?".
Nem tudom, megnyitni már.
semmit
vagy megérném h legyen kedves törölni a számom mert nem szándékszom vele ismerkedni...
Ő biztos ismerkedni szeretne.
Azért kérte el a számom, mert ha valami segítség kell, vagy ha meg kellene etetni kutyust, ha nincsen itthon, de már akkor is feltűnt, hogy mást is szeretne. Nem biztos, hogy rosszat akar, de nem szeretnék ismerkedni pláne, a szüleim miatt, de fura érzésem van amúgy is.
Vagy visszaírjak annyit, hogy "szia, bocs, már nem használom" vagy hasonló.
vibert nem használom, valamikor régen le volt töltve, lehet letöltöm, hogy mit írt
sajnos volt részem zaklatásban 4 évig korábban, az nagyon durva volt, ezért is csak egy privát Facebookom van
azért kérte el a számomat, mert ha elutazik, akkor majd szól, hogy etessem meg a kutyát, de egyből levágtam, mi a helyzet, nem akarok udvariatlan lenni, szerintem már ma este meg akart hívni valahova
meg hogy sétáltathatnánk a kutyust, de anyám megzavarodna kb., más lenne ha egyedül élnék vagy lazább szüleim lennének, ráadásul ahogy elnézem 20 évvel idősebb, meg egyszerűen nem. Szomszédnak, meg néha segíteni neki oké, de én nem szeretnék semmilyen kapcsolatot jelenleg.
nem tudom, mit kéne visszaírni erre egyáltalán, nemrég vettem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!