Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám írt az új szomszéd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám írt az új szomszéd, hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés

A szomszédba költözött az albérletbe egy férfi, egy kutyával. A szüleimmel ma összefutottunk vele, de apám alkesz, összebeszélt neki mindent. Elkérte a számunkat, hogy majd megkeres, ha kell segítség, mert nem ismer senkit.

Alig értem haza, már ott volt az sms, hogy írt viberen írtam, nem használod, valamikor le volt töltve, de most egy cseretelefonom van.

Szerintem bejöttem neki, de én most nem szeretnék összejönni senkivel, van elég gondom. Illetve a szüleim, pláne anyám belezavarodna, ha találkozgatnék vele (huszonéves vagyok). Mit írnátok neki vissza? Vagy ne írjak neki vissza?

tegnap 20:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen szia miújság kérdésekre én nem írnék
tegnap 20:03
 2/28 A kérdező kommentje:

Azt írta sms-ben, hogy "szia, írtam viberen, már nem használod?".

Nem tudom, megnyitni már.

tegnap 20:05
 3/28 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincsen, ott mit írt.
tegnap 20:06
 4/28 anonim ***** válasza:
65%

semmit

vagy megérném h legyen kedves törölni a számom mert nem szándékszom vele ismerkedni...

tegnap 20:11
 5/28 A kérdező kommentje:

Ő biztos ismerkedni szeretne.

Azért kérte el a számom, mert ha valami segítség kell, vagy ha meg kellene etetni kutyust, ha nincsen itthon, de már akkor is feltűnt, hogy mást is szeretne. Nem biztos, hogy rosszat akar, de nem szeretnék ismerkedni pláne, a szüleim miatt, de fura érzésem van amúgy is.

Vagy visszaírjak annyit, hogy "szia, bocs, már nem használom" vagy hasonló.

tegnap 20:15
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem írnék vissza, a távolságot meg tartanám.
tegnap 20:23
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, nem használom. Kérlek, a továbbiakban csak akkor írj erre a számra, ha vészhelyzet van, pl. ég a ház. Köszönöm, további szép estét!"
tegnap 20:29
 8/28 anonim ***** válasza:
63%
Hu de tolakodó. Vigyázni kell az ilyenekkel akik ugy akaszkodnak hogy a képéről se sül le a bőr. Látja hogy nem te adtad meg a számod. Olyat alapbol fel se hivunk bakker aki ehhez hozzá se járult. Hanem rákérdezunk nála.
tegnap 20:34
 9/28 anonim ***** válasza:
53%
Le is tiltanám. A végén még zaklatna is.
tegnap 20:35
 10/28 A kérdező kommentje:

vibert nem használom, valamikor régen le volt töltve, lehet letöltöm, hogy mit írt

sajnos volt részem zaklatásban 4 évig korábban, az nagyon durva volt, ezért is csak egy privát Facebookom van

azért kérte el a számomat, mert ha elutazik, akkor majd szól, hogy etessem meg a kutyát, de egyből levágtam, mi a helyzet, nem akarok udvariatlan lenni, szerintem már ma este meg akart hívni valahova

meg hogy sétáltathatnánk a kutyust, de anyám megzavarodna kb., más lenne ha egyedül élnék vagy lazább szüleim lennének, ráadásul ahogy elnézem 20 évvel idősebb, meg egyszerűen nem. Szomszédnak, meg néha segíteni neki oké, de én nem szeretnék semmilyen kapcsolatot jelenleg.

nem tudom, mit kéne visszaírni erre egyáltalán, nemrég vettem észre

tegnap 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!