Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna kielégíteni?
Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.
Te mit tennél a helyemben?
Mindegyiknek kell ez sajnos.
És most 2 pasi után pihizek végre hogy nem kell dolgoznom meg vkit sz.pni.
Nem tudom mikor vállalom én be újra ezt vagy kapcsolatot.
Nekem nem fontos a szopás. Férfi vagyok. A szex jobb.
Amúgy miért visz el kajálni? Nincs mit enned?
Köszönöm a válaszokat.
#1 alapból kevés ideje vagyunk együtt, pár hónapja, és szinte mindig is ilyen volt. Tehát nem hiszem, hogy változna.
#5 nyilván van mit ennem, csak szerinte az a helyénvaló viszonzás, hogy elvisz étterembe utána, mint valami olcsó prostituáltat. Ezt ugyanígy elmondtam neki is, nem vagyok hajlandó sehova se menni vele.
Miért csinálod, ha neked nem jó?
Miért vagy vele, ha te nem kapsz semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!