Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna
kielégíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.
Szerintem már írtál ki hasonló kérdést. Vagy trollvagy
tegnap 16:59
22/42 anonim válasza:
Vagy egy idióta amiert még vele vagy...
tegnap 17:00
23/42 anonim válasza:
Ne bántsátok, biztos stockholm szindrómás ahogy sokan..
tegnap 17:01
24/42 A kérdező kommentje:
Ezt leszámítva megkedveltem, ennyi. Emiatt vagyok vele. Viszont kezdem érezni, hogy ez ide kevés lesz.
tegnap 17:13
25/42 anonim válasza:
Én mindig próbálom kielégíteni a barátnőmet, bár ő elég nehezen megy el, megküzdök érte, de az esetek kb 70%-ban sikerül is eljuttatnom a csúcsra. Szerintem ez az alap, mondta is hogy mással megközelítőleg se volt ilyen ez az arány, az a maradék 30% meg nem érdekli, lehet magát a szexet is élvezni. Na de azt, hogy látom azt, hogy a barátnőm meztelenül szopja a farkam és utána amikor már kőkemény, ne rakjam be neki és dugjam meg, elképzelhetetlennek tartom. Az orális szex is az a kategória, hogy illik viszonyozni a körülményektől függően, ha nem is éppen ott akkor (pl sietsz valahova de előtte meglep vele a párod) de később mindenképpen. Szerintem mondd meg a párodnak, hogy neked is vannak ugyan olyan igényeid a szex terén, mint neki és ha nem viszonyozza, akkor te se fogod leszopni, vagy amit még el tudok képzelni az az, hogy csak azt engeded meg neki, hogy rendesen dugjatok, mást nem csinálsz neki. Ha pedig nem változik így se a dolog, akkor mondanom se kell hogy mi lesz a kapcsolat sorsa, bár ha már könyörögni kell az ilyenért az már régen rossz, de ha szereted akkor egy próbát megér…
tegnap 17:15
26/42 anonim válasza:
Ezzel semmi nem lehet kezdeni. Ez csak rosszabb lesz. Később még kajálni se visz el 🤣 (poén volt) Minél előbb szakíts vele, mert csak az éveid mennek el. Az pedig, hogy ide teszed fel ezt a kérdést arra enged következtetni, hogy veled sincs minden rendben, hogy egy ilyen ember mellett megragadtál és nem adsz esélyt egy normális kiegyensúlyozott kapcsolatnak. A tapasztalatom az, hogy vannak lányok akik szeretnek szenvedni egy kapcsolatban, mert azt hiszik, hogy így adnak meg mindent a párjuknak és valakinek szenvedni kell akkor bevállalják a mártír szerepét, ha pedig nem szenvednek az nem jó nekik, mert nem érzik, hogy mindent megadnának és aki mellett bem tudnak szenvedni azt dobják, mert unalmas. Egy kapcsolatban 2 ember van és mind a 2 javát szolgálja. Bocsánat ha ez rád nem igaz, találgatás volt a tapasztalataim alapján.
tegnap 17:18
27/42 anonim válasza:
Nem értem miért vagy együtt egy ilyen emberrel? Férfiként nekem természetes, hogy ha az asszony kívánja a nyaláűst, akkor azt meg is kapja. Sőt, inkább az a gond, hogy nem kívánja eleget, pedig én mndíg ajánlgatom. Mondjuk nélunk a szex is megvan rendszeresen, pedig már nem vagyunk fiatalok.
Amúgy arra mit reagál, amikor azt mondod neki, hogy lesz szopás, csak előbb ő nyaljon és utána megkapja ő is?
tegnap 17:19
28/42 anonim válasza:
Őszintén? Ha sok pénze van, akkor igen. De persze megcsalnám.
tegnap 17:24
29/42 anonim válasza:
Irigylem a türelmed 😅 1. alkalommal repült volna nálam
tegnap 17:25
30/42 anonim válasza:
Ez csak időpocsékolás a részedről! Lépj tovább, ennek így semmi értelme!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!