Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt lennél egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna kielégíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.

Te mit tennél a helyemben?

tegnap 16:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%

9.

Kaját kap. Sokan jobban is szeretik mint a szexet. Nem véletlen van ennyi kövér.

tegnap 16:39
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig értetlenül állok azon férfiak viselkedéséhez, akiknek a női test látványa nem ad elég reflekciót a cselekvéshez!!!

Ugyan nem nő vagyok, de a helyedben nem húznám sokáig az időt mellette...

tegnap 16:40
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálam a konfliktus pont az ellenkezője volt. A lány elvárta, hogy mindig kielégítsem (amit mindig kiválóan meg is tettem), de nem kaptam viszonzást. Szeretném, ha lenne olyan lány akit úgy elégíthetek ki rendszeresen, hogy kölcsönösen én is megkapnám ezt.
tegnap 16:41
 14/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem lennék olyannal, aki nem nyal ki. Ez egyértelmű indikátora annak, hogy nem szeret eléggé. Engem eddig minden pasim rendszeresen kinyalt, aki szeretett. A “barátság extrákkal” kapcsolatom bevallotta, hogy azért nem nyal ki, mert neki az intim dolog, annak teszi, akit szeret.
tegnap 16:44
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván jó neked így ha még nem változtattál ezen akár így, akár úgy.
tegnap 16:47
 16/42 cinderella_ ***** válasza:
80%

Olvasni is borzalmas, nem hogy llyen pasit elviselni.😕

Miért vagy vele?

tegnap 16:49
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira gáz hogy még az is ultra gáz hogy te vele vagy ennek ellenére. Róla meg ne is beszéljünk
tegnap 16:49
 18/42 anonim ***** válasza:
76%
ez most vagy kitalált sztori (elég olyan szagú), vagy nem vagy normális, hogy még vele vagy
tegnap 16:51
 19/42 anonim ***** válasza:

#14 ez nem a szeretet jele..

Volt nekem is sok évig csajok aki egyszerűen nem ízlett.

mondjuk egyrészt cserébe nem vártam el a szopást, bár ha akarta, hagytam.

És kielégítetlen sem volt, mert volt hogy ő 10x elment mielőtt én 1x. :)

tegnap 16:51
 20/42 anonim ***** válasza:
74%
Minek vagy még vele? Ez a kapcsolat nem vezet sehova!
tegnap 16:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!