Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna kielégíteni?
Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.
Te mit tennél a helyemben?
9.
Kaját kap. Sokan jobban is szeretik mint a szexet. Nem véletlen van ennyi kövér.
Ilyenkor mindig értetlenül állok azon férfiak viselkedéséhez, akiknek a női test látványa nem ad elég reflekciót a cselekvéshez!!!
Ugyan nem nő vagyok, de a helyedben nem húznám sokáig az időt mellette...
Olvasni is borzalmas, nem hogy llyen pasit elviselni.😕
Miért vagy vele?
#14 ez nem a szeretet jele..
Volt nekem is sok évig csajok aki egyszerűen nem ízlett.
mondjuk egyrészt cserébe nem vártam el a szopást, bár ha akarta, hagytam.
És kielégítetlen sem volt, mert volt hogy ő 10x elment mielőtt én 1x. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!