Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt lennél egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna kielégíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.

Te mit tennél a helyemben?

tegnap 16:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kapcsolat akkor jó ha jó a szex egyébként nem sok értelme van. Haverjaimmal is jól el vagyok szex nélkül 😆
tegnap 18:39
 32/42 anonim ***** válasza:
Hát ez szopás!
tegnap 19:54
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok szopni, alkalmanként elmegy viszonzás nélkül, de ez igy nagyon tré...
tegnap 20:09
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben amíg ezt ide leírtad, az idő alatt inkább összepakoltam volna és vagy én, vagy ő, de vmelyik költözik.
tegnap 20:19
 35/42 anonim ***** válasza:
59%
hagyd el basszus.. nekem is volt egy onzo faszim egyszer. mondjuk en akkor inkabb “megneveltem” ot es hatasos is volt ideig oraig. de tudom mit erzel, nemis ertem hogy birod igy hogy ilyen onzo sz@r alak
tegnap 20:53
 36/42 anonim ***** válasza:
ja amugy en megmondtam neki hogy vagy kolcsonos minden meg normalisan szexelunk vagy kalap kabat! eloszor izelt hogy jajj de nagy bun hogy nem akarja meg ilyenek. aztan bekemenyitettem meg szepen leepitettem az arcabol. vegul tulzasba is estem mert nem tudtam tovabblepni a mult serelmein hogy ilyen onzo k0csog volt
tegnap 20:56
 37/42 anonim ***** válasza:
35%
Szégyen hogy ilyen nők vannak akik làbtörlők,szopjad csak tovább az való neked és kedveld is, szànalmas..
tegnap 22:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Én dobnám a helyedben.
tegnap 23:16
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezted már miért nem akar nyalni ?

Bár kapcsolatban hosszútávon egyoldalúan biztos nem menne

Egy idő után lapát

ma 00:43
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem érdeke az hogy kielégítsen

Azt hiszi ez q barom hogy egy adag kaja az egyenlő azzal hogy volt egy orgazmusod?

Máskor mikor mikor szoptatni akár mond azt neki hogy inkább elviszlek kajálni .

De amúgy meg a ráké vagy egy ilyennel együtt

Ez egy nárcisztikus köcsög

Ha meg félre mennél hogy végre ki legyél nyalva te vagy a ribi

Szerintem ha jót akarsz magadnak hagy ott ezt a nyomorékot

N

ma 00:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!