Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt lennél egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél egy olyan férfival, aki nem akarna kielégíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon önző, kb könyörög a szopásért, meg van érte veszve, de ő maga az orált SOSEM viszonozza. Pedig semmi kellemetlen szag, szőr nincs odalent, ápolt vagyok teljesen, minden “akció” előtt zuhanyzom. Régebben még ha szexre került a sor az jó volt, de mostanában már annyira elkényelmesedett, és megszállottja lett a szopásomnak, hogy már az is nehezére esik, hogy lefeküdjön velem.. de komolyan. Csak a szopás, ő meg cserébe vissza semmit nem nyújt. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy elvisz kajálni bárhova, neki ez a viszonzás. Kezd nagyon elegem lenni belőle, és ha ezt szóváteszem még ő nevez engem hisztisnek és szerinte pszichológushoz kéne mennem (huh?). Ennek a kapcsolatnak annyi? Őszintén szólva ennyire önző pasival sose találkoztam eddig hálistennek, nem tudom mit lehet egy ilyennel kezdeni.

Te mit tennél a helyemben?

tegnap 16:20
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
79%
Hát, hölgyem, leírták elegen, mi a megoldás. A pasinak eszébe n jut, h neked is járna egy jó kis orgazmus, pláne h a szopi okozta szexuális izgalom is megmarad. Borzasztó egy idióta lehet. Azt azért még ideírod, hány évesek vagytok?
ma 07:19
 42/42 anonim ***** válasza:
Ja es meg azt is, te milyen gyakran teszed meg neki?
ma 07:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!