Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, ha valakivel kifejezetten béna, kiábrándító volt a szex, de én még mindig kívánom őt?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nem kölcsönös, és én se akarok így érezni, de nem bírom kiverni a fejemből.ma 04:35
2/17 anonim válasza:
Mert gondolom jelenleg nincs jobb akivel szexelni tudnál :D
3/17 A kérdező kommentje:
Akkor leírom ide is: "Szűz volt a srác, nem nagyon tudta, mi merre hány méter, majd miközben dugott, közölte, hogy ő most mégsem elég merev ehhez, mert barátként tekint rám." Aztán itt hagytuk abba, megöleltem, hogy semmi baj. És valahogy rossz érezni, hogy eljátszottam nála az esélyeimet.
Nem, nekem nem ő volt az első. Lehetőségem az lenne lefeküdni mással, van rám hajtó kollégám, talán több is, mint amennyiől tudok vagy tudni akarok. Egyszerűen nekem nem megy akárkivel, ez a srác fontos nekem eléggé ahhoz, hogy közel akarjam engedni őt magamhoz, azok meg nem, akik csak megdugni akarának, amúgy meg nem számítok nekik.
Ő néhány héten belül 19, én 26 még úgy tavasz végéig.
ma 06:19
4/17 A kérdező kommentje:
Illetve jelenleg úgy érzem, hogy nem helyette egy nála már eleve jobb partnerre vágynék, hanem ő legyen az, akivel tanulunk együtt. Csak szerintem elrontottam, hossz élményt szerzett tőlem, és már nem úgy gondol rám, mint valakire, akivel szívesen gyakorolna.
ma 06:31
5/17 anonim válasza:
A barát szöveg elég hangulat gyilkos ezt el kell ismerni. Viszont bocs, hogy rád fogom, de te lehettél volna a tapasztalatod okán picit ügyesebb, frappánsabb, taktikusabb és az ölelés után egy baráti oda-vissza orálszexre kellett volna terelni a helyzetet :)
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg beszélj vele, mondd meg neki, hogy számodra ő fontos. Egy kudarc nem kudarc,lesz még ilyen máskor is. Tabasztaltabb vagy nála,lehelj a szerszámba életet. F
7/17 A kérdező kommentje:
#5 Lehet, csak ne akartam túl kényelmetlen helyzetbe hozni, tiszteletben nem tartani a határait, hogy úgy érezze, nyomom rá erőszakosan. Meg egyébként is egy nagyon magának való, érintésekkel hadi lábon álló gyerek, már az nagy szó tőle, hogy engedi, hogy megöleljem, megpusziljam (szájon is), vagy hozzáérjek intim tájékon, játsszak vele a kezemmel (amit egyébként élvez). Nem mondom, hogy mindent tökéletesen csináltam, de olyan baromi tapasztalt én se vagyok, előtte egy palival voltam, a vele közös szexuális életemet inkább hagyjuk is. Tanulni valószínűleg nekem van mit ebben az esetben.
ma 07:12
8/17 anonim válasza:
Szerintem csak elélvezett amit nem vették észre és erre hivatkozva mondta azt hogy maradjatok barátok nem akarta hogy megtudd milyen hamar besült ennyi csak. Makd rád mászik csak megkell bátorodnia.
9/17 anonim válasza:
Kérdező, most komolyan? Ne sodord már magad egy ilyen megalázó helyzetbe...
10/17 anonim válasza:
Jobb pasit erdemelsz. Mi ez a barat duma??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!