Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki kifejezetten szereti ezt alkalmanként? 23/F
Habár nem vagyok teljes egészében szub, jól tudom érezni magam domináns és vanilla szerepekben is, de attól mélyen ott gyökerezik bennem egy szub hajlam is, amit még sajnos nem volt lehetőségem megélni senkivel. Már el is kezdtem lemondani róla, hogy valaha ezt meg fogom tudni élni, mert az volt a tapasztalatom, hogy nagyon ritka az olyan nő, aki tényleg igényli és tudja élvezni a domináns szerepet.
Partner tekintetében nekem tényleg fontos, hogy csak akkor legyek ilyen szerepben valakivel, ha ezt ő is élvezi, és nem csak szívességből teszi, hiszen magának a szerepnek is az lenne a lényege, hogy a nő kedvében járok, felsőbbrendűként kezelem és az egekbe emelem.
Nem vágyok semmilyen extrém dologra a szub szerepen belül, csak néha tényleg azt érzem olyan természetesen jönne belőlem egy szub szerep, ahol teljesen elengedem magam, és csak a partnerem létezik, ő a minden, és csak az ő kívánsága számít, és érezteti ő is velem valamennyire a felsőbbrendűséget nem degradáló és nem bántó módon.
És ami még tényleg fontos, hogy ez a dolog csak egy részem, nem vagyok teljes egészében ilyen, pont ezért is esne jól néha átcsöppenni egy ilyen valóságba ahol ezt a szerepet töltöm be, mert nem minden napi.
Van olyan lány, aki alkalmanként igényli a domináns szerepet és természetesen is jön neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!