Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaposnál egy pasit, ha kifejezetten erre a célra venne neked egy cipőt?
Figyelt kérdés
Kiválaszthatod, ő kifizeti, mondjuk lenne egy keret rá.
Utána direkt ebben a cipőben taposhatnád.
Milyen cipőt választanál akkor?
tegnap 10:38
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok aberrált, környezetemben sincsenek hála égnek ilyen beteg ismerőseim.
Nem, nem taposnék meg senkit, és ez nem a cipőn múlik.
2/10 anonim válasza:
A nagypapám kérte, hogy a hátán sétáljunk, mert ez a “gyúrás” jólesett a fájó gerincének, izmainak. 4-5 évesek voltunk. 😁
3/10 anonim válasza:
Tetszik az ötlet, én is mindjárt elkezdek cipöre gyűjteni.
De akkor a csaj máshová, utcára nem veheti fel, csak taposócipőnek.
4/10 anonim válasza:
Ja! És a papa nagyon is egészséges volt. Nem voltak beteg hajlamai. 😁
5/10 anonim válasza:
Cipőt én is vennék egy csajnak, ha ragaszkodna hozzá, hogy csak cipőben hajlandó megtaposni. Nekem ez furcsa, de mit szóljak pont én a mások furcsa igényére :))))) Egyébként mindenkinek (még neki is) egyszerűbb, praktikusabb és kényelmesebb lenne mezitláb, a cipő árát meg legfeljebb megtarthatná. Máris nem kell ennyire túlgondolni.
6/10 A kérdező kommentje:
5.: Nekem is furcsa, de volt, akinek elvileg ez lett volna a feltétele.
tegnap 11:29
7/10 anonim válasza:
Sokan poénból megtennék, többen mint hinnéd, csak aztán azt is letagadnák utólag, hogy tetszett nekik ez a játék, nehogy valami perverznek gondolják.
8/10 anonim válasza:
Ezért en még fizetnekn is, nem csak a magassarkú vásárlás!
9/10 A kérdező kommentje:
A sok funkcionális analfabéta meg nekem ír privátban, hogy ha csaj vagyok, tapossam meg őket :D
Ilyenkor már komolyan sajnálni szoktam, hogy nem vagyok csaj :D
tegnap 14:46
10/10 anonim válasza:
9, hát persze 😂😂
Rajtad kívül nincs más ilyen beteg ember itt a gyk-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!