Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, ha valakivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, ha valakivel kifejezetten béna, kiábrándító volt a szex, de én még mindig kívánom őt?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem kölcsönös, és én se akarok így érezni, de nem bírom kiverni a fejemből.

tegnap 04:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapból egy nagyon rossz felállás... korban, érzelmileg, értelmileg... szerintem keress mást!
tegnap 09:08
 12/17 Suetonius ***** válasza:

Én szerettem volna, ha 19 évesen egy 27 éves nő játszik a szerszámommal. Ettől jobban csak az tetszett volna, ha kicsit rásegít a szájával majd beleül. Ezután lovagolni kezd miközben megszabadul a ruháitól... khm... hoppá.. :D

Nem mondom, hogy ez egy tipp, de lopni/alkalmazni ér! ;)

33F

tegnap 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Látjátok feleim ha egy nő érzelmileg kötődik akkor még rossz szexnél is van néhány dobásotok - amíg el nem unja. Ez tartalmazza a kérdésedre a választ, mert érzelmileg (még) kötődsz a sráchoz.

Viszont ezt rosszul teszed, a maradjunk csak barátok egy konkrét, nyílt lerázó duma. A srác nem szerelmes beléd, nem akar téged.

tegnap 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Barátkozunk? :D
tegnap 12:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem szerelmes belém, ez eddig se volt kérdés, nem is állította.

Volt pár elírásom így visszaolvasva (bocsi, fáradtság), de szerencsére megértettetek. Biztosan igazatok van abban, hogy nem vele kéne erőltetnem, én is belátom ezt, csak valamiért az érzelmeim még nem zárkóztak fel ehhez a felismeréshez. Majd túl leszek rajta.

tegnap 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15# helyesen látod.
tegnap 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Illetve hozzátenném, hogy a barátkozós szöveget nem a semmiből dobta be, tényleg azok voltunk már egy ideje, nem szexuális felhanggal indult a viszonyunk.
tegnap 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!