Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, ha valakivel kifejezetten béna, kiábrándító volt a szex, de én még mindig kívánom őt?
Én szerettem volna, ha 19 évesen egy 27 éves nő játszik a szerszámommal. Ettől jobban csak az tetszett volna, ha kicsit rásegít a szájával majd beleül. Ezután lovagolni kezd miközben megszabadul a ruháitól... khm... hoppá.. :D
Nem mondom, hogy ez egy tipp, de lopni/alkalmazni ér! ;)
33F
Látjátok feleim ha egy nő érzelmileg kötődik akkor még rossz szexnél is van néhány dobásotok - amíg el nem unja. Ez tartalmazza a kérdésedre a választ, mert érzelmileg (még) kötődsz a sráchoz.
Viszont ezt rosszul teszed, a maradjunk csak barátok egy konkrét, nyílt lerázó duma. A srác nem szerelmes beléd, nem akar téged.
Persze, hogy nem szerelmes belém, ez eddig se volt kérdés, nem is állította.
Volt pár elírásom így visszaolvasva (bocsi, fáradtság), de szerencsére megértettetek. Biztosan igazatok van abban, hogy nem vele kéne erőltetnem, én is belátom ezt, csak valamiért az érzelmeim még nem zárkóztak fel ehhez a felismeréshez. Majd túl leszek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!