Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én látom azt hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt hogy a kedves fiúkat a fiatal lányok nem szeretik de az idősebbek meg igen ?

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok. Az a tipikus kedves, illedelmes, rendes srác. És azt vettem észre hogy a 25 alatti csajoknak mintha ez nem tetszene, ellenben a 30-as, 40-es nőknek meg inkább bejön, szimpatizálnak velem vagy "megakarnak rontani" 😀
jan. 8. 22:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

30aa nő vagyok

Alap hogy a kedvesseget szeretem

De nem nállam fiatalabbaktól

jan. 8. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Ugyanez nálam is😂😂😂😂

Az a rendes, illedelmes, kommunikatív srác vagyok.

Pár napja egy vevőm kevésbé burkoltan jelezte, hogy elfogadna engem😂😂😂 kb 50 körüli lehet😂😂

De persze nem az 50-esek az eseteim

Talán lesz majd egy huszonéves csaj is, akinek bejön ez a stílus.

jan. 8. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Az a tipikus kedves, illedelmes, rendes srác, aki semmi más kvalitást nem tud felmutatni, mint hogy kedves? (ami egyébként alap dolog)
jan. 8. 23:19
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Ne is vedd magadra, kérdező, de önmagában az édeskevés, hogy kedves és udvarias vagy. Az az emberi minimum. A szimpátiához és a vonzalomhoz ennél több kell.
jan. 8. 23:21
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan, szóval ráér egy srác 30 felé gyakorolni a kedvességet ha már megállapodna, addig tök fölös de 25 alatt tuti az, még hátrány is :D
jan. 9. 00:27
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Dehogy alap mindenhol...videken a hierarchikus ledominalas ea a narcisztikus versenges az alap. Csak jobb modu varosiaknal alap a kedvesseg. De itt GYIKon a legtobb kommentelo budapesti, ezert gondoljatok igy.
jan. 9. 00:35
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Kevés nő vonzódik fiatal korban normális faszihoz, ezek a nők találják meg a tizes éveik végén a 20as éveik elején a férjüket. Akik a rosszfiúkat akarják megszelidíteni azok 30-40 körül jönnek rá, hogy veszett fejsze nyele, viszont addig többségük annyi sérülést összeszed, hogy nem biztos, hogy jó választás lesz, én is kukáztam ki párat... Rám vetítették ki az eddigi kapcsolataikból hozott bántalmaikat, amire nyilván nem voltam kíváncsi. Persze vannak olyanok akikre ez nem igaz és jópár csalódás után is tudnak kezdeni értelmes kapcsolatot. Járj nyitott szemmel, mert azért akadnak normális csajok, viszont akin látod, hogy sokat csalódott és rajtad vezeti le attól menekülj. Ez egy jó tanács, mert tönkre tesz téged is.
jan. 9. 05:47
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Te nem kedves vagy hanem kisnyúl.
jan. 9. 07:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Jaa alap a kedvesség, hát nem azt látom 😂
jan. 9. 08:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ezt kicsit kétkedve fogadom.

Egy 30 as nő a legjobb, de ők inkább a 40 es férfiakat akarjak.

Nyilván kivételek vannak mindig.

jan. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!