Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan az idősebbek közül, hogy a fiatal srácoknak könnyedén van mindig egyéjszakás kalandjuk?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már ilyet régebben, amikor teljes meggyőződéssel mondták emberek, hogy a mai srácoknak nagyon könnyű csajokat felszedniük szexre, meg se kell erőltetniük magukat. És ezt nemcsak a menő-manókra értették, hanem mindenkire, aki nem volt végletekig csúnya.
Hogy lehettek ekkora tévedésben?
2022. okt. 28. 23:09
1/8 anonim válasza:
Én ezt inkább úgy értelmezném, hogy nem a fiúk lettek "jobbak" ebben, hanem a lányok részegebbek és gyengébb tartásúak.
2/8 anonim válasza:
"Könnyebb a vadászat, ha az őz magától veszi a szájába a puskát."
3/8 anonim válasza:
Fiatal vagyok
Es nekem konnyeden van de szerintem a mai lanyok nem nehezen kaphatoak xd
4/8 anonim válasza:
A szórakozóhelyeken való "csajozás" kb. annyiból áll, hogy annyit iszol, hogy jónak érezd magad, aztán keresel el kellően részeg csajt, és ha mákod van és részeg pillanatában bejössz neki, hagyja magát, akkor átdughatod a nyelved a szájába és megfogdoshatod a testét. Ha bevallalós a csaj, akkor haza is viheted egy menetre. Ha ennél az egynél nem jön össze, rárepülsz másikra, ha még van benned szufla. Másnap, vagy hajnalban meg elég pislogni egymásra, mert mindketten seggek vagytok ahhoz, hogy két egészségea mondatot ki tudjatok nyögni a történtekről. Állatkerti kismajmok.
5/8 anonim válasza:
Mert ez ma a menő. Ha van mivel villogni- pénz,kocsi, és még jóképű vagy hozzá, minden este más nőt szúrhatsz. Ma könnyebb és szabadabb ismerkedni, mint 20-30 éve
6/8 anonim válasza:
Mert akik ezt gondolják azok azt hiszik nekik azért nem megy mert már kiöregedtek.
7/8 anonim válasza:
A csajozás mondjuk 10-15 évvel ezelőtt, azért volt nehezebb, mert ott meg kellet harcolni a p*náért. A nők nehezebben dőltek meg, mert akkor még volt értéke a keveset futott nőknek.
Ma meg pár jól időzített szó és pár dickpick aztán lehet dugni.
8/8 anonim válasza:
Azért, mert abból indulnak ki, ami az ő idejükben volt. Visszavetítik a saját élményeiket a mai generációkra. Csakhogy valószínűleg abban a korban könnyebb volt csajozni, mert a nemi szerepek fixebbek voltak, a férfiakra könnyebben néztek fel a nők, nem volt social media, nem volt végtelen válogatási lehetőség és zárt baráti buborékok. Az emberek többet beszélgettek egymással, tehát ismerkedni is könnyebb lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!