Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek az extrém kövér nők? Izgatóak számodra, akár csak egyéjszakásra?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: 160 centi körüli, 130 kg. Szép arc.2022. okt. 11. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Bejönnek
Nem jönnek be
49 szavazat
1/20 anonim válasza:
Ez nagyban függ mennyi izom ebből, mennyi zsír, hogyan oszlik el, ő maga hogyan látja magát stb...
Voltam hasonló paraméterekkel rendelkező nőkkel is, de a legideálisabb azért ez alatt van.
F
2/20 anonim válasza:
Én nagyon szívesen nyalnám őket. És ha van itt olyan nő aki nyalatná magát az írjon privátot. (Nem baj ha vékony vagy molett vagy az se baj ha idős.)
3/20 anonim válasza:
Hát, extrém kövér nővel még nem voltam. De amúgy igen, lennék vele, főleg ha szereti a szexet.
4/20 anonim válasza:
Kösz, de meghagyjuk neked őket.
5/20 anonim válasza:
Nálam ez kisugárzás függő.
Ha valmivel meg fog nem mondok nemet!
6/20 A kérdező kommentje:
Kösz, hetero nő vagyok, nem ezért kérdeztem.
2022. okt. 11. 12:29
7/20 anonim válasza:
Mindegy milyen csak pinája legyen
8/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem, a fele talán meg belefér
9/20 anonim válasza:
Bennem azért ott van a kíváncsiság hogy milyen lenne. Alapból tetszenek a husibb nők, bejön ha van mit fogni. Ki tudja, talán még jó is lehet. Egy szép arc, igéző szemek, a kisugárzás simán felkorbácsolhatja a vágyat kilogrammoktól függetlenül.
10/20 anonim válasza:
nekem nem jönnek be különösen de sajnos olyan nagy a farkam hogy kb minden átlagos testalkatú csajnak túl nagy vagyok és csak a kövéreket tudom úgy igazán keményen ütközésig tolni így kényszerből sokat dugok kövérekkel.
ők legalább értékelik a méretem, nekik pont ez kell mert egy átlagos méretű srác a zsírpárnák miatt csak a legvégét tudja beléjük dugni.
a szép arc és igényesség az fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!