Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell vigyázni egyéjszakás kalandkor ha én vagyok a lány? Nagyon izgat a dolog,de félek is tőle
Ezt sajnos nem lehet előre tudni. Lehet hogy életed legjobb élménye lesz, de lehet az is, hogy nemet mondasz akkor sem hagyja abba.
Ha egyéjszakásat akarsz menj swingerbe, ott legalább biztonságban vagy. Ha meg szimpatikus a partner és kicsit jobban megismerted, akkor akár folytatódhat az éjszaka tovább is a klubbon kívül.
Mindenképpen avass be valakit abba, hogy hol vagy és kivel, vész esetére legyen meg neki a cím és a kontakt. Be is követhet google térképen valahogy, ebben nem vagyok járatos, de létezik ilyen funkció. Ha megbeszélitek, hogy bejelentkezel mondjuk érkezéskor meg fél/1 óra mva (elég egy 👍 is), akkor tudni fogja, hogy minden rendben.
Ha meg egy ! - t küldesz, akkor rohanjon érted megmenteni/ hívjon fel, vagy tudom is én, meg lehet beszélni forgatókönyveket.
De alapvetően ennyi lehet a gond, amit írtál szerintem. A legrosszabb esetre (pl bedrogoz az első félórában) ott az SOS-terv: ha nem jelentkezel és nem ér el telefonon, látni fogja a mapen hogy hol vagy (remélhetőleg te is, nem csak a telefonod vagy okosórád) és hívhatja a rendőrséget is.
Azért az esetek zömében nem ennyire para a helyzet és jó, ha találkoztok elötte ágyon kívül is egy rövidebb, beszélgetős randi erejéig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!