Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el magam egyéjszakás kaland során?
Egy ismerőssel chatteltem mostanában, és addig húztuk egymás agyát, amíg ki nem bukott belőle, hogy szívesen kezelgetne. Elég régen nem szexeltem már, bejön külsőre is a srác, ezért belementem. Nagyjából lefektettük, hogy kinek mi jön be, vagy kinek mi nem jön be a szex során.
Viszont az a probléma, hogy mivel nem annyira ismertem meg a srácot, eléggé félek is tőle, mert valahogy elsőre nem tudom elengedni magam. S nagyon félek, hogy besülök, mert az írásaim alapján a srác is megjegyezte, hogy nagyon ki vagyok éhezve, illetve tudom is magamról, hogy nagyon szexelnék már egy jót, de szemtől szemben ismerőssel nagyon zavarban lennék, és leblokkolnék, túlizgulnám az egészet, pedig nagyon akarom, hogy jó legyen, és hogy ő is jól érezze magát velem.
Exekkel volt már ilyen kapcsolatom, hogy összejárogattunk, de az megint más, felhőtlenül szexeltünk, mert tudtuk ki mit szeret, nyílt lappal beszélgettünk egymás igényeiről, és én is megbíztam bennük, tudtam, hogy jól fogom magam érezni, és hogy ők is jól csinálják a dolgukat.
Aztán szintén egy másik dolog, hogy emiatt is izgulok, hogy vajon a srácnak tetszem-e, mert pici a mellem, és haveri társaságban mindig a nagy mellekről beszélnek, meg a nunim is cicanyelves, és nem vagyok megelégedve magammal. Aztán amiatt is izgulok, hogy nem tudok lovagolni rendesen, kifáradok, illetve mikor egyik exemmel csináltam, volt egy olyan pillanat, mikor 5 percig megállás nélkül lovagoltam rajta, akkor azt mondta, hogy "jó a kondim", meg hogy "honnét tanultam ezt", de aztán még is átfordított másik pózba, mert nem tudott úgy elmenni, és azután lovagolni sem volt kedvem, mert akkor még is szarul csinálom...
Szóval ez a csávó most kifogott egy önbizalom hiányos csajt, akinek szüksége van a szexre. Gondolkodtam, hogy elmondom neki, hogy lehet nekem még sem menne így elsőre minden, de félek attól, hogy akkor lemondja, hogy van más lehetősége is, és nem akar velem bajlódni, mint egy kis szűz csajjal. Ti hogyan oldjátok meg ezt? Vagy mit mondanátok a csávónak?
Dobj be két felest, és ne törődj semmivel.
Ha valamilyen okból "tré" vagy számára, max nem jön többet.
Hogy mitől tudsz lazítani azt leginkább te tudod magadról.
Nehéz megmoani, hogyan engedd el magad. Így viszont tényleg csak az univerzális ávlazsok jönnek, hogy igyál, vagy szívjál az lelazít, stb.
Egy dolgot sose felejts el. Ha a nő szexelni akar, akkor szexelni fog.
A férfi ha szexelni akar, reménykedik, hogy talál nőt akivel tud.
Innen nézve még mindig te vagy előnyben.
Kicsi a cicid? És? Ahogy a nőknek sem a méret a lényeg, úgy nálunk sem. Nem azon fog múlni a szex, hogy milyen a melled. Ha jó együtt, nem fogja érdekelni és lesz még szex. Ha neg nem lesz az sem a cickód miatt lesz.
A kilógó cicanylevvel sincs gond. Általában ilyenen a többség nem akad fenn. Itt GYIK-on persze sokan jönnek, hogy a babapunci a szép meg a nagy dákó és a hatlams telt mellek, de többségük csak a vágyait fröcsögi ide tapasztalat nélkül. Nem kell ebből messzemenő következtetést levonni.
Én egyetlen egyszer offoltam egy találkát aminek esélyes volt, hogy szex lesz a vége. De azt nagyon rövid netes ismerkedés előzte meg, és nem volt meg a kémia, cska azért mentem el talizni vele, mert igazából nem tudtma milyen csaj, és úgy voltma vele, hogy akár jól is elsülhet. Ti viszont már beszélgettek egy ideje és megvan a közös szikra is a leírásod alapján. Így ettől nem tartanék, hogy meglát és elszalad. Gondolom látott már képen. Ha amiatt nem offolt akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!