Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki csinálta már hármasban 1 fiú 2 lány felállásban? Milyen volt?
Nagyon jo volt :)
A ket lany nagyonjo baratnok es ugyanazt szeretik ;)
négyes volt, de elég hosszan 3asoztunk, míg a pasi csak nézte. Élménynek jó, habár picit jobbra számítottam, de jó érzés volt, mikor ketten egyszerre velem foglalkoztak, de picit zavart, hogy nem tudok egyikre sem 100% odafigyelni, mert én szeretek egyre figyelni. De kevés tapasztalatom van, ha lett volna kis érzelem a csaj iránt, biztos ezerszer jobb lett volna, de maga a személyisége nem fogott meg (hiába volt szép)
(swinger klub amúgy)
Csináltam, de nem olyan nagy szám szerintem.
Sokkal jobb 1 nővel.
rosszlányok . hu oldalon találsz rá csajokat.
A barátnőm már csinálta, sajnos nem én voltam az 1F, de azt mondta, hogy az baromi jó volt, az akkori fiúja felajánlotta neki ezek után a 2F 1L-t, ha akarja, kipróbálták, de azt mondta többet azt nem.
Szóval elvileg rám is vár még az a 2L 1F felállás, nagyon várom, csak még nem tudtunk neki megfelelő lányt szerezni.
Csináltam, nem volt rossz - de hogy milyen egy adott többes igazából a partnereken is múlik.
Nőt keresni 3.-nak... a legnehezebb projekt. Sokkal több pár keres mint ahány szóló biszex nő van, s még rájuk hajtanak a szóló pasik is, de még a szóló leszbikus/biszex nők is. Szóval fel kell kötni a gatyát ha ti akartok lenni az adott lánynál a befutók (nem lehetetlen, de jóknak kell lennetek hozzá).
"Nőt keresni 3.-nak... a legnehezebb projekt."
Pontosan így van, és amit írtál, azon kívül még van jó pár kitétel (tetszen a barátnőmnek külsőleg, megbízható legyen, ne legyen ismerős, távol éljen tőlünk, stb.), így több mint nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!