Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az emberek úgyis szexelnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek úgyis szexelnek egymással, hogy nem tudják a másik nevét sem?

Figyelt kérdés

Sok filmben van ilyen poén, hogy egy buliban kissé ittasan összejönnek, lefekszenek, aztán reggel kérdezik egymástól téged hogy is hívnak.

Ez a való életben is így megy egyéjszakás együttléteknél? Mondjuk biztos lehet kamuzni is, úgy sincs annak nagy jelentősége. Csak számomra kicsit fura, nekem azért egy alap ismeretség kell, hogy ágyba bújjak valakivel.

2022. okt. 8. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző, de nem is lehetetlen
2022. okt. 8. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szexeltem úgy nővel, hogy nem látott és a szeme végig be volt kötve, de tudta a nevemet.

Viszont szexeltem már úgy is csajjal, hogy a kereszt nevemet tudta és ennyi.

Haverom külföldön él, neki volt egy csaj akinek még a nevét sem tudta és dugtak, reggel meg arra kelt, hogy a csaj lelépett az értékeivel. Persze nem mindent vitt, csak ami elől volt hagyva.

2022. okt. 8. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam már ilyen csajjal. Miután bepiált igazából bárkivel. Mielőtt beindulna a fantázia, megjegyzem egyáltalán nem volt jó nő és azokon a férfiakon is nevetgélt mindenki, akik odamentek hozzá.
2022. okt. 8. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
csináltam már N
2022. okt. 8. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen foleg szexkapcsolatokban, alkalmikban, vagy egyéjszakásokban, véletlenekben
2022. okt. 8. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Szükségtelen információ a szexhez. :)

2022. okt. 8. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
érdekelne engem is
2022. okt. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!