Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani olyan nem szado-mazo filmet, ahol nő bilincsel meg férfit, és úgy szexelnek egymással? Persze nem nyom fel a pasinak semmit.
Barátom kitalálta a bilincses szexet. Én soha nem hagynám, hogy az ágyhoz bilincseljenek, de ő belemenne.
Szeretném tudni, hogy a filmekben ilyenkor milyen technikákat alkalmaznak a nők a mozgásképtelen férfiakon.
Sajnos eddig csak BDSM dominás filmet találtam, vagy olyat, amiben férfi bilincselt meg nőt.
A kulcsszó a keresésre a femdom (female dominance).
De a rossz hír, hogy a nőket izgatja a kikötözés, a kiszolgáltatottság. Ez evolúciós berögződés (most nem fejtem ki), szóval kár tagadni. Legfeljebb még nem fedezted fel magadban. S ha te sosem hagynád, akkor sajnos még nem találtad meg azt a partnert, akinek 100%-osan át tudod magad adni, el tudod engedni magad, mert ismered annyira és bízol benne annyira, hogy tudd, amit tenne, azt mind élveznéd. Nem az az izgató benne, hogy ha valami nem jó, "nincs" beleszólásod, hanem hogy azt a JÓT kapod a társadtól, amit éppen neked szán, neked pedig el "kell" viselni. Még nem kötöztem ki nőt, de egyszer úgyis kifogok és arra fogom használni, hogy 1 óra után engedem csak orgazmusig. Addig csak "kínzom" az ingerekkel, pedig olyan odaadással tenném, hogy 5 perc alatt elélvezne. De nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!