Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ha egy lakatlan szigeten lezuhanna a repülőnk, és csak mi élnénk túl ketten. Mennyi idő után szexelnénk egymással? 40F
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 16:08
1/32 A kérdező kommentje:
Teljesen lakatlan sziget,banánok vannak meg kókusz meg ilyesmi,hal lenne az ennivaló
2018. szept. 9. 16:10
2/32 anonim válasza:
Attól függ, hogy egy pocakos, igénytelen, kopaszodó 40 éves szűz vagy, vagy egy helyes, fiatalos pasi.
3/32 anonim válasza:
Ez nagyban függ a kinézetedtől.
42/N
4/32 A kérdező kommentje:
utóbbi :-) adtam is egy zöld kezet,de nem a kérdésre válaszoltál.Egyébként csak "játék" unatkoztam,és ki írtam ezt a kérdést.LÉGYSZIVES, ÉLETKORT ÍRJATOK A válasz után. :-)
2018. szept. 9. 16:13
5/32 A kérdező kommentje:
Mint Mel Gibson 40évesen csak nekem zöld a szemem.
2018. szept. 9. 16:14
6/32 A kérdező kommentje:
Persze ötletelgetnénk is hogy hol lehetünk,meg csónak építése stb,de lényegében csak ketten lennénk egy 10km átmérőjű szigeten.
2018. szept. 9. 16:18
7/32 anonim válasza:
Ha elkezdem végiggondolni, az elején még várnánk, hogy megmentsenek, ismerkednénk, kialakítanánk lakhelyet, stb. Ez gondolom 1-2 hét. De persze azon is múlik, hogy mennyire vagyunk szimpik egymásnak, mert lehet, hogy első pillanattól megvan a szikra, és már pár nap után lenne szex stresszlevezetésnek is pl.
8/32 anonim válasza:
Veled? Soha. Már most unlak. Akit pedig unok, azzal nem fekszem le. Inkább vízbe fojtom magam.
9/32 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy 25 vagyok, és az első válaszoló.
10/32 anonim válasza:
Végülis Mel Gibson nem egy rossz pasi:)
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!