Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ha egy lakatlan szigeten lezuhanna a repülőnk, és csak mi élnénk túl ketten. Mennyi idő után szexelnénk egymással? 40F
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 16:08
11/32 anonim válasza:
Azt is el tudom képzelni, hogy már az első nap, de azt is hogy hetek múlva. Látni kellene, ezt így nehéz megmondani. :)
23N
12/32 anonim válasza:
Soha....
Inkább meghalok minthogy egy 40 éves faszival dugjak
13/32 A kérdező kommentje:
7-es jó a válasz adtam is zöld kezet,csak életkort nem írtál
2018. szept. 9. 16:24
14/32 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként ha évekig ott rekednénk egy idő után megszeretnénk egymást,még ha teljesen ellentétek vagyunk akkor is.Hiszen ha eltörne a lábad,mert elesel,csak rám számíthatnál,hogy hozok enni valót meg ide-oda vinnélek,meg lelket öntenék beléd,hogy ne fél hiszen együtt vagyunk itt.
2018. szept. 9. 16:35
15/32 anonim válasza:
Óóóóó édes, már az első percben. Félvak vagyok, így úgy sem látlak rendesen. Mindegy hogy nézel ki, csak működjön még, és álljon, aminek állnia kell. Egy kiéhezett 60-as N
16/32 A kérdező kommentje:
15 na te tuti,hogy nem vagy 60éves,de vicces igen :D Apám 66 és nem érdekli az internet
2018. szept. 9. 16:39
17/32 A kérdező kommentje:
11 válaszoló írt eddig,tökéletes válasz,a 23éves lány
2018. szept. 9. 16:42
19/32 anonim válasza:
Az első pár hétben még azt várnám, hátha jönnek megmenteni minket, és ez a reménykedés valószínűleg egy, de max. két hónapig tartana ki nálam. Utána viszont legkésőbb az aktuális ciklusom közepén biztosan beadnám a derekam, hogy szexeljünk, mert ovulációkor majd megőrülök azért, hogy valaki alaposan megdugjon. Ott meg egyetlen kiéhezett férfi társaságában... még csak győzködni sem kéne. 35N
20/32 anonim válasza:
Szerintem nem ezen fog járni olyankor az agyad. Hanem a túlélésen, hogy ne halj éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!