Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! Ha egy lakatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ha egy lakatlan szigeten lezuhanna a repülőnk, és csak mi élnénk túl ketten. Mennyi idő után szexelnénk egymással? 40F

Figyelt kérdés

2018. szept. 9. 16:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
19-es Te vagy a 2.jó válaszoló.Logikus és korrekt.
2018. szept. 9. 16:47
 22/32 A kérdező kommentje:
Jól van emberek,feltettem egy kérdést két válaszoló jót válaszolt,és komolyan vette a kérdést.A 23éves lány,és a 35éves nő :-) Kilépek,majd este benézek.Sziasztok :-)
2018. szept. 9. 16:50
 23/32 anonim ***** válasza:
61%

Ezt miért kellett elmondani?

Leszarja mindenki h mit csinálsz....

2018. szept. 9. 16:51
 24/32 anonim ***** válasza:
32%

Inkább öngyilkos lennék az első percben

24N

2018. szept. 9. 16:52
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Kb amint rájönnél, hogy simán meg tudsz erőszakolni.. Reálisan nézve nem sok esélyem lenne maximum késleltetni tudnám a dolgot.
2018. szept. 9. 16:55
 26/32 anonim ***** válasza:
31%

Nők, akik azt írták: inkább öngyilkosok lesznek.

Az meg sem fordult a fejetekben, hogy akkor is meg lennétek dugva, csak már ti nem tudnátok róla? XD

2018. szept. 9. 17:12
 27/32 anonim ***** válasza:
94%

Hát először várnám, hogy megmentsenek, közben megprobalnék túlélni. Aztán valahogy hazajutni! Az utolsó dolog, ami eszembe jutna ilyen körülmények között az a szex.

Ha ereznék vonzalmat akkor 1-2 hét után. Pl. Harrison Ford vagy Hugh Grant negyven éves korában!

(Egyébként lehet, hogy soha, mert olyannal kín lenne, aki legalább nem tetszik)

2018. szept. 9. 17:28
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát de ha hullámat tugja az már nekem nem fáj
2018. szept. 9. 17:48
 29/32 A kérdező kommentje:
Felhőcske94 Egyem meg a kicsi szívedet,hát úgy is vonzalmat éreznél felém.Gyengéd lennék veled.És meg mondanám,hogy csak akkor csináljuk amikor már te is akarod.Ilyen öngyilkosság dologról ne írj.Mert a rosszat vonzod be az életedbe.
2018. szept. 9. 18:27
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

2 év. Kb. akkor adnám fel a reményt.

Nem veled van bajom, biztos kooperítv lennék veled, meg megledvelnélek.

De egy 12 éves kapcsolatot nem tudnék csak úgy kidobni az ablakon. Akkor sem ha ebből kiszakítanak. Szóval nekem kéne úgy 2 év kb. mire túltenném magam azon hogy máshogy alakult az életem és más férfival mint akinek a szívem örökbe astam.

30n

2018. szept. 9. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!