Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy lakatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy lakatlan szigeten maradnátok 3 férfival akkor hogy döntenétek el kivel léptek intim viszonyra?

Figyelt kérdés

Ha választhatnátok ki lenne a 3 férfi akit vinnétek?

(Bónusz kérdés: ha a 3 férfi Charlie, Alan és Anulu volna akkor hogy válaszolnátok? Kamasuka feloldandó karakter)

#sziget #lakatlan #pongopongo
2018. aug. 10. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Mivan?
2018. aug. 10. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha választhatnék, ki lenne a 3 férfi?

A férjem, 3x :D

És ez egyértelmű válasz is, hogy akkor kivel lépnék intim viszonyba :D

Az én kérdésem? Miért csak 3 ? :D

2018. aug. 10. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a Charlie, Alan és Anulu? Na meg Kamasuka?

Ha 3 férfival rekedhetnék egy lakatlan szigeten, akkor vinném Luke Evans-t, Tom Hardy-t és Robert Downey Jr-t

2018. aug. 10. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem inkább használd továbbra is csak játékra a számítógépedet, mindenki jobban jár...
2018. aug. 10. 11:29
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha én választhatok, hogy kit viszek, akkor nyilván mind a három bejönne, így mindhárommal szexelnék.

Travers Beynon tuti benne lenne a 3ban, Eminemet is elviselném :P és talán Arturo Vidal.

2018. aug. 10. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Imádom, Kincs ami nincs. Nyilván Alant választanám. :D
2018. aug. 10. 11:43
 7/13 A kérdező kommentje:
6 emberből 1 helyes megfejtő eddig. :D
2018. aug. 10. 11:44
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha mindhárom egyforma dögös, mind a hárommal, ha nekik nincs ellenükre; természetesen nem egyszerre; lehet pl ilyen 3 bot és melyikük húzza a leghosszabb pálcikát, és az lesz az első. Tehát így kisorsolni. Amúgy ahhoz , hogy ilyet csináljak valakivel, kell, hogy a lelkét is közel érezzem magamhoz, meg külsőleg is vonzó legyen , valamint még intelligens.
2018. aug. 10. 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
A véknyabb pasit ,amelyik elbújt a hajóba.
2018. aug. 10. 12:02
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

En ha 3 nekem tetsző pasival lennék lakatlan szigeten akkor minden alkalommal egyszerre szexelnék velük hatalmas spriccelős orgazmusok közepette

30N

2018. aug. 10. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!