Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy lakatlan szigeten maradnátok 3 férfival akkor hogy döntenétek el kivel léptek intim viszonyra?
Ha választhatnátok ki lenne a 3 férfi akit vinnétek?
(Bónusz kérdés: ha a 3 férfi Charlie, Alan és Anulu volna akkor hogy válaszolnátok? Kamasuka feloldandó karakter)
Ha választhatnék, ki lenne a 3 férfi?
A férjem, 3x :D
És ez egyértelmű válasz is, hogy akkor kivel lépnék intim viszonyba :D
Az én kérdésem? Miért csak 3 ? :D
Ki az a Charlie, Alan és Anulu? Na meg Kamasuka?
Ha 3 férfival rekedhetnék egy lakatlan szigeten, akkor vinném Luke Evans-t, Tom Hardy-t és Robert Downey Jr-t
Ha én választhatok, hogy kit viszek, akkor nyilván mind a három bejönne, így mindhárommal szexelnék.
Travers Beynon tuti benne lenne a 3ban, Eminemet is elviselném :P és talán Arturo Vidal.
En ha 3 nekem tetsző pasival lennék lakatlan szigeten akkor minden alkalommal egyszerre szexelnék velük hatalmas spriccelős orgazmusok közepette
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!