Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Hetero férfiak) Mennyi idő után tennétek meg?
Gyakran hallani hogy a börtönben a hosszú ideig tartó büntetéseknél a rabok meleg kapcsolatot alakítanak ki.
És ezért érdekelne hogy az egyes helyeken/helyzetekben mennyi idő után fanyalodnátok rá arra hogy egy másik férfival feküdjetek le.
1. Börtön: Mekkora az a büntetés ami után megtennétek? 10 év,25 év, életfogytiglan stb.
2. Lakatlan sziget: Hajó törés/repülő szerencsétlenség esetén csak néhányan élitek túl és mind férfiak.
3. Katonaság: Ilyenről is hallottam hogy nő nélkül egymás társaságát keresik.
Itt nem kérdőjelezem meg senki szexualitását, de a szükség nagy úr. Ha nincs ló jó a szamár is.
Persze, igen.
A szükség nagy úr, de akkor inkább rárántok, mintsem más fa**i se**ét dugjam... Pláne más az enyémet -.-
Tudom, hogy ma már az a menő, ha valaki minimum biszex, vagy inkább meleg, de szerintem ez akkor is természetellenes és mocskosul gázos.
32/F
Én csak kiverném magamnak, esetleg közösen, de mindenki magának.
21f
#3 nem erről szólt a kérdés.
A kérdés arról szólt, idézném: "mennyi idő után fanyalodnátok rá arra hogy egy másik férfival feküdjetek le."
Értékeld át a válaszom, kérlek.
#1 voltam.
Érdekes, mert így alapból rendkívül nehéz, szinte lehetetlen elképzelni konkrétan, hogy én egy másik férfivel csináljam. Ennek ellenére mégis elhiszem, hogy megtörténhet bizonyos esetekben, akár velem is. És itt most nem arra gondolok, amikor erőszakkal történik a dolog, mert azért van arra is példa, főleg a börtönökben. Hanem inkább arra, amikor az érintettek kölcsönös elhatározásból csinálják. Szerintem létezik ilyen simán, hogy heteró létükre belemennek, és amolyan barátság extrákkal módjára kipróbálják egymással. Ha nem is egy-két hónap után, de azt elképzelni se nagyon tudjuk szerintem, milyen érzés, amikor évekre be vannak zárva, csak verni tudják maguknak, ráadásul nőt még csak nem is láthatnak közben egyáltalán.
Ezt alapvetően a börtönös szituációra írtam most, de egy lakatlan szigeten meg aztán főleg igaz, mert ott azt sem tudod, meddig tart az egész, vagy kijuttok-e onnan egyáltalán valaha. Illetve bizonyos szempontból ott még felszabadultabban lehet kísérletezni, mert más garantáltan nem látja, a kívülállók közül senki sem fog tudni róla, mi történt köztetek, amíg ott voltatok.
A katonaság viszont alapvetően más szerintem. Ott azért van lehetőség rendszeres eltávozásra, tudsz lányokkal, nőkkel találkozni, kapcsolatot tartani. Meg az általában nem is tart néhány hónapnál, vagy maximum egy-két évnél tovább, hacsak nem hivatásosként szolgál valaki. Szóval ebben az esetben én kevésbé látom indokoltnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!