Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » (Hetero férfiak) Mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Hetero férfiak) Mennyi idő után tennétek meg?

Figyelt kérdés

Gyakran hallani hogy a börtönben a hosszú ideig tartó büntetéseknél a rabok meleg kapcsolatot alakítanak ki.

És ezért érdekelne hogy az egyes helyeken/helyzetekben mennyi idő után fanyalodnátok rá arra hogy egy másik férfival feküdjetek le.

1. Börtön: Mekkora az a büntetés ami után megtennétek? 10 év,25 év, életfogytiglan stb.

2. Lakatlan sziget: Hajó törés/repülő szerencsétlenség esetén csak néhányan élitek túl és mind férfiak.

3. Katonaság: Ilyenről is hallottam hogy nő nélkül egymás társaságát keresik.

Itt nem kérdőjelezem meg senki szexualitását, de a szükség nagy úr. Ha nincs ló jó a szamár is.

2018. jún. 15. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Soha. Nem vagyok homokos.
2018. okt. 18. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:

#10,

Ugye tudod, hogy a kötelező sorkatonai szolgálatot több mint egy évtizede felfüggesztették Magyarországon?

"A katonaság viszont alapvetően más szerintem. Ott azért van lehetőség rendszeres eltávozásra, tudsz lányokkal, nőkkel találkozni, kapcsolatot tartani. Meg az általában nem is tart néhány hónapnál, vagy maximum egy-két évnél tovább..."

2018. okt. 19. 14:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám hogy leszopjon egy férfi,de semmi több.
2019. máj. 4. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem akarok börtönbe kerülni.
2019. aug. 18. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!