Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire rossz, ha veled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz, ha veled csalnak meg valakit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, de van barátnője. Én a lányról nem tudok semmit, lehet ezért is fordult meg a fejemben, hogy lehetne köztem és a pasi közt valami. Tudom, hogy járnak, szóval részben szerintem az én hibám is lenne. Viszont nem én lennék az, aki hűtlen valakihez. Természetesen nem járni szeretnék vele, csak szexelni. Mennyire lenne ez etikátlan? Csináltál vagy csinálnál ilyet?

2022. szept. 19. 19:32
A kérdező szavazást indított:
Csináltam már ilyet, te is tedd nyugodtan
Nem csináltam, te se tedd
Nem csináltam, de szerintem nincs gond vele
Csináltam már ilyet, de megbántam
Egyéb, leírom
46 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
25%

Tedd meg. Derüljön ki minél hamarabb milyen rohadék a pasi.

Aztán majd talál valakit aki mellett hűséges akar lenni. Vagy nem, de akkor nem is érdemel senkit.

2022. szept. 19. 19:37
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

Volt már ilyenben részem, amikor rokon háta mögött jártunk össze a csajával,az elég keserédes dolog volt.

Idegennél nem sok aggály volt bennem,bár abból kapcsolat lett, úgyhogy nem bánom,hogy így alakult. Úgy gondolom,hogy sosem a 3. fél a hibás,a kapcsolat tagjai felelőssége , döntése,hogy megcsalja e a másikat. Viszont nem csinálnék már ilyet,neked is azt tanácsolom kerüld ezeket a helyzeteket ha teheted.

2022. szept. 19. 19:39
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon etikátlan a te részedről is. Legyen már benned némi tartás, hogy nem mászol bele mások kapcsolatába, akármilyen is az, "mosom kezeim" szöveggel a fejedben. Keress olyat, akinek nincs senkije.
2022. szept. 19. 19:39
 4/24 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó te nő vagy?Egyszer élünk a kérdező csak dugni akar.
2022. szept. 19. 19:40
 5/24 anonim ***** válasza:
20%
Csináltam már ilyet, nem mondom hogy megbántam.
2022. szept. 19. 19:41
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer élünk, hát akkor etikátlan állatok módjára tegyük, mert csak szexelni akar mindenki?
2022. szept. 19. 19:41
 7/24 anonim ***** válasza:
36%
megis hany evesek vagytok?
2022. szept. 19. 19:42
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha fiatal úgysem hozzá fog menni..
2022. szept. 19. 19:42
 9/24 anonim ***** válasza:
65%

Én a másik oldalt tapasztaltam, engem csaltak. Azóta is tartom, hogy a csaj semmilyen hűséggel nem tartozott nekem. A pasim viszont igen.

Ez csak is azon áll, aki kapcsolatban van. Ha valaki nemet is mondd mert nem akar belemászni egy kapcsolatba, majd megteszi más...szóval ez nem rajtad fog elúszni szerintem

2022. szept. 19. 19:44
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Igaz, hogy talán nem fog hozzá menni, de hallod emberek kapcsolatairól beszélgetünk. Lelkiismeretfurdalás nélkül ilyet tenni, csak a szex kedvéért, elég hiányos jellemre utal. Tegye, próbálja meg, ha szeretné, de elég jellemtelen dolog. Végülis mindegy ám, ha nem számít bárminek is valamilyen értéke.
2022. szept. 19. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!