Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz, ha veled csalnak meg valakit?
Tedd meg. Derüljön ki minél hamarabb milyen rohadék a pasi.
Aztán majd talál valakit aki mellett hűséges akar lenni. Vagy nem, de akkor nem is érdemel senkit.
Volt már ilyenben részem, amikor rokon háta mögött jártunk össze a csajával,az elég keserédes dolog volt.
Idegennél nem sok aggály volt bennem,bár abból kapcsolat lett, úgyhogy nem bánom,hogy így alakult. Úgy gondolom,hogy sosem a 3. fél a hibás,a kapcsolat tagjai felelőssége , döntése,hogy megcsalja e a másikat. Viszont nem csinálnék már ilyet,neked is azt tanácsolom kerüld ezeket a helyzeteket ha teheted.
Én a másik oldalt tapasztaltam, engem csaltak. Azóta is tartom, hogy a csaj semmilyen hűséggel nem tartozott nekem. A pasim viszont igen.
Ez csak is azon áll, aki kapcsolatban van. Ha valaki nemet is mondd mert nem akar belemászni egy kapcsolatba, majd megteszi más...szóval ez nem rajtad fog elúszni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!