Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire rossz, ha veled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz, ha veled csalnak meg valakit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, de van barátnője. Én a lányról nem tudok semmit, lehet ezért is fordult meg a fejemben, hogy lehetne köztem és a pasi közt valami. Tudom, hogy járnak, szóval részben szerintem az én hibám is lenne. Viszont nem én lennék az, aki hűtlen valakihez. Természetesen nem járni szeretnék vele, csak szexelni. Mennyire lenne ez etikátlan? Csináltál vagy csinálnál ilyet?

2022. szept. 19. 19:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem az egyik csajom egy haverommal csalt meg. Ott direkt mindig akkor beszéltek és találkoztak, mikor tudták, hogy én melózok.

Mondanom sem kell, lapátra tettem a csajt és a havert is. Ritka kétszínű húzás ráhajtani valakire, aki foglalt.

2022. szept. 19. 22:09
 22/24 anonim ***** válasza:
85%
Pont, hogy izgató. Etikátlannak etikátlan.
2022. szept. 19. 23:35
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

Etikáltan, de mindenki magának dönti el hogy "etikának" él, vagy élvezi az életet - azaz kinek mi fér bele.

A saját szabályaim, hogy olyannak a párjával soha akit ismerek, kedvelek, s nem leszel első. Ha már x. vagyok akkor csak technikai részletkérdés hogy megteszi-e vagy sem. Úgy vagyok vele hogy akkor megtenné mással, a saját lelkiismeretével kell elszámolnia nem az enyémmel.

2022. szept. 19. 23:44
 24/24 anonim ***** válasza:
41%

A Sajnos........ hálistennek irónia. Humor, stb. Fiatal lehetsz, és vallásos ha nem hallottad még.

2022. szept. 21. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!