Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, milyen gyakran szokott lenni egyéjszakás kalandotok?
Hozzáteszem, nem valami igénytelennel voltam, hanem kívülről nagyon is igényesnek és normálisnak tűnt. De sajnos ezt nem lehet kiszámolni látszat alapján, mint kiderült.
(3-as)
Nincsenek egyéjszakásaim, hasonló megfontolásból, mint amit a 3-as írt (bár nekem volt soha nemi betegségem).
Ha valaki gumit húz aktushoz, az csak egy alap dolog, de vannak olyan fertőzések, amik másképp is átadhatók, akár egy csókkal is, ezért én sem állok le semmilyen frissen megismert fazonnal kavarni, buliban sem. Ráadásul elég taszító ez a normális pasik szemében, nyilván. Meg nincs kedvem tesztelgetni, meg gyógyszertárba járogatni.
Szexkapcsolatom volt már, de a sráccal már egy ideje ismerkedtünk, így tudtam, hogy nem kell aggódnom mellette, az elég bizalmas volt.
23N
Teljesen változó, volt amikor egy sem volt csak állandó partnerek, s volt amikor heti-havi rendszerességgel. S van időszakom amikor fogalmazzunk úgy igen rendszeresen (privát partik, swingerek).
A fentiektől eltérően NEM kaptam el semmit - az óvszer csodákra képes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!