Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfit miért dühít fel ha egyedülálló nők csak úgy élvezetből szexelnek?
Mert engem például egyáltalán nem zavar, teljesen semleges érzéseim vannak a témával kapcsolatban, de pl. az egyik legjobb barátom többször mondta hogy az ilyen nők micsoda nagy k*rvák stb. és láttam rajta hogy tényleg idegesíti maga a tény hogy egy nő ha egyedülálló akkor miért szexel csak úgy szabadon a saját élvezetére.
Mikor mondtam hogy de hát mi is szexelünk nőkkel csak úgy mert éppen jólesik, erre az volt a válasza hogy az más mert mi férfiak vagyunk.
Tényleg látom hogy sok férfit viszont ez a téma nagyon irritál.
El tudjátok mondani mik azok a rossz érzések amik a fenn részletezett esetben feljönnek bennetek, ami miatt dühösek lesztek ezekre a nőkre?
Mert nem velük szexelnek.
Meg más se nagyon.
Aki kap nőt, az csak örül, hogy vannak ilyen nők.
Másrészt nem kell játszani a hülyét, a nők is szeretik a szexet, szal ezen aggódni fölösleges.
Az én feleségemnek is volt nem egy szexkapcsolata.
Mert nem velük szexel az adott nő. Valahogy engem se vág hasba a tudat, hogy a szingli nők is kalandoznak, mindenkinek kijár a szórakozás. Meg amúgy se úgy kezdem a kapcsolatot, hogy megkérdezem hány emberrel feküdt le szinglin, mert teljesen nem érdekel a múltjának ez a része.
Amúgy akit zavar azt úgy tudom elképzelni, hogy valamiért felsőbb rendűnek képzeli magát és ezért böki a csőrét, hogy egy nő nem csak kapcsolatban szexel.
mert elhiszik az a maszlagot, hogy birtokolhatnak nőket..
én speciel örülök neki, ha egy nő felfedezi a saját szexualitását és meg is éli azt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!