Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfit miért dühít fel ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfit miért dühít fel ha egyedülálló nők csak úgy élvezetből szexelnek?

Figyelt kérdés

Mert engem például egyáltalán nem zavar, teljesen semleges érzéseim vannak a témával kapcsolatban, de pl. az egyik legjobb barátom többször mondta hogy az ilyen nők micsoda nagy k*rvák stb. és láttam rajta hogy tényleg idegesíti maga a tény hogy egy nő ha egyedülálló akkor miért szexel csak úgy szabadon a saját élvezetére.

Mikor mondtam hogy de hát mi is szexelünk nőkkel csak úgy mert éppen jólesik, erre az volt a válasza hogy az más mert mi férfiak vagyunk.

Tényleg látom hogy sok férfit viszont ez a téma nagyon irritál.

El tudjátok mondani mik azok a rossz érzések amik a fenn részletezett esetben feljönnek bennetek, ami miatt dühösek lesztek ezekre a nőkre?

2018. nov. 26. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem dühítő egyáltalán. én ilyen lányokat keresek. 28/F
2018. nov. 26. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Én speciel férfiként, ha épp nincs kapcsolatom nem szexelek vadidegen nőkkel össze-vissza csak hogy szexeljek mivel nincsenek állatias ösztöneim és van gerincem.

Nem dühít, hogy X vagy Y mennyi mindenkivel szexel egyszerűen nem szeretném, ha a jövendőbeli barátnőmet megmászta volna már a fél város.

2018. nov. 26. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Van olyan aki ha nem jut hozzá valamihez akkor pusztuljon meg a másik is. Rosszindulat ennyi.
2018. nov. 27. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Hol vannak ezek a nők? Pls
2018. dec. 10. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!