Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszitek a farokméret miatt vagytok szüzek?
Ez mind " szép és jó" csak nem értem a kérdés célját... Ez egy rejtett szexuális apróhirdetés, hogy "Hé itt egy pénzes, szűz pali aki nőt keres" vagy mi?!
A kisfarkúak nem a kis farkuk miatt szüzek, hanem az önbizalom hiány miatt meg mert legtöbbjük nem érti meg, hogy a nők többsége nem hossza, hanem vastagságra bukik!
Amúgy meg hiába vagy vállalkozó, lakással, autóval és viszonylag (a te állításod szerint) nagy p ccsel, lehet olyan pocsék belső értékekkel rendelkezel, hogy emiatt kerülnek a nők. Nem minden a nagy farok és a pénz, a normális nőket nem így fogod megfogni, megtartása meg aztán pláne
Én nő vagyok, de ne haragudj nem a saját autódra fogok felizgulni és megkívánni téged. Ha nem vagy számomra vonzó külsőleg, akkor lehet akármid. Szűz meg kellene a halálnak. Nem vagyok tesztalany és ne rajtam gyakoroljanak. Menj el prostihoz, gyakorolj. Senki nem nem kell 29 éves szűz... vicc.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!