Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik es a farokmeret? Komolyan ennyire kenyesek vagytok ra?
Beszelgettem egy baratommal... Kozbe jott a durva szex tema es h engem mennyire lelomboz ha faj barhol is. Neki teljesen atlagos merete van. Es mondtam neki h az o merete nem olyan amivel durvabb szexnel fajna. Ahhoz joval hosszab vagy rossz szogben kellene.
Erre azt mondta h megint a meretet kritizalom es megsertodot.
Elozmeny: elso alkalom utan rakerdezett h tapasztalatom alapjan milyen meret. Azt mondtam atlagos. Erre is kiakadt de akkor meg nem nagyon.
Komolyan meg kell sertodni ezen ha egyszer o kerdezz ra?
Oszinte valaszt akart hallani, de akkor hazudjak ?
Nem ertem ...
Milyen a mellem? Átlagos.
Milyen a jó mellszex? Hát ahhoz neked nagyobb mellednek kéne lenni, hogy megtudd.
Ha ez a diskurzus nem zavarna, akkor nem szóltam. Ha zavarna, akkor te se szólj semmit, kérlek.
Lehet en is hibas vagyok abban h nem gondolok bele h ez azert erzekeny pont egy pasinal ?
Bar ha hazudok vagy elsumakolom a kerdest az rosszabb nem ?
Kedves kettes
Nemzavar :-)
Tisztaban vagyok a fizikammal es ami teny az teny :-) vagyis h nagy a mellem ! :-)
Nem ertenem akkor sem ...
Egy olyan parameter amin nem igen lehet valtoztatni (ellenben a mellel) ergo fogadja mar el ha azt dobta a gep.
Nem a merettol fugg a jo szex! Sokkal inkabb az elokeszitestol a hangolodastol a technikatol.
Szia! Ezt embere válogatja.. Én pl nem aggódom ezen, mert tudom, h nem tudok változtatni, szóval miért ostoroznám magam, nemde?!
Kikérte a véleményed, válaszoltál, majd durcizik.. nem valami felnőtt viselkedés.
Ezek utan kerdes felmerjem e hozzni a temat ???
Meg a vegen orokharag lesz belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!