Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok-nők, komolyan 10 orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők, komolyan 10 orgazmus?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a cikkről?

[link]

Hányat éltetek már át ezekből?

Melyik a kedvenc?

Hány éves vagy?

2017. ápr. 9. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
5-9 és a 10-es kivételével minden volt már :) Igazából mi nők eléggé érzékenyek vagyunk rengeteg erogénzónával. Ezért olyan könnyű minket felizgatni és könnyű örömet. És ezek a pontok miatt Fontos az előjáték esetleg az utójáték. :) 23 éves vagyok :)
2017. ápr. 9. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Mármint 5-ös 9 -es és 10-esen kívül
2017. ápr. 9. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1.3 biztosan volt.A 7.-re kíváncsi leszek,egyszer kipróbálom magamnak,a mellbimbóim amúgy is érzékenyek,szoktam én is cirógatni,mindig jól esik.:)De szerintem csak attól nem lesz orgazmusom.20/L
2017. ápr. 9. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Persze, sőt, olvastam cikket arról is, hogy a nők orgazmust élnek át szülés közben is.

Ilyenkor el szoktam gondolkodni, hogy vajon aki ilyeneket ír, az tudja-e, hogy milyen egy orgazmus?! Volt már benne része?

Itt a gyakorin is néha van kérdés, hogy ezt vagy azt éreztem, ez volt az orgazmus? Ezekre meg aztán jönnek olyan válaszok, hogy ihaj...

Egyféle orgazmus létezik. Az agyban is ugyanaz játszódik le, és a testi reakciók is azonosak. Lehet intenzívebb, kevésbé heves, gyorsan vagy lassan elért, de ennyi. A cikk onnantól hiteltelen, hogy a hüvelyi orgazmus intenzívebb. Aki ezt írta, annak sose volt.

37/n

2017. ápr. 9. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az offért 4 hónapja szültem valahogy nem emlékszem arra, hogy éppen orgazmusom lett volna a szülőágyon...
2017. ápr. 9. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:

7-8-9 el még nem találkoztam!

Viszont szerintem +1!

1-2-10 egyszerre van ingerelve, az a remegős, sikítós, libabőrös "azt a ku.va életbe, ezt hogy csináltad? Mert mindenhol éreztem és majd szét robbantam! dolgot produkálja! :)

F/37

2017. ápr. 9. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
35 éves vagyok, elég sokmindent kipróbáltam már, de nekem csak csikló és anál orgazmusom volt még.
2017. ápr. 9. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez a cikk csak arra jó, hogy elbizonytalanítsa a szexuális életük hajnalán álló hölgyeket.

Véleményem szerint nem kell a különböző orgazmusokat hajszolni, hanem annak kell örülni, amelyiket éppen sikerül elérni.

A 4-es hozzászóló által elmondottakkal teljesen egyetértek.

2017. ápr. 9. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Egyféle orgazmus létezik. Az agyban is ugyanaz játszódik le, és a testi reakciók is azonosak. Lehet intenzívebb, kevésbé heves, gyorsan vagy lassan elért, de ennyi."

Ez valóban így van, viszont a cikk szerintem jó, hiszen a különböző testrészek izgatása váltja ki az agyban ezt a "választ". Emiatt hívják csikló, hüvely stb orgazmusoknak. Valóban egy azon orgazmusról van szó, de a testrészek eltérőek, ahonnan az inger jön.

Nekem volt már:

-klitorális

-vaginális

-G-pont

-mélypontos (ez a leggyakoribb)

Majdnem megvolt bőrön át is, engem végletekig izgat a masszás és a simogatás. Azon kevés nők közé tartozom, akik sokkal inkább előnyben részesítik előjátéknál a puszta simogatást, mint pl. az orált. Ha a férjem a gerincemet simogatja fel-le lassan, hosszú perceken át, olyan szinten begerjeszt, hogy úgy érzem, szétrobbanok.

2017. ápr. 10. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire jó ez a cikk. Bakancslista. Arra hogy sok nő elégedetlen legyen hogy ez + az még nem volt meg neki? Arról nem is beszélve hogy szinte beteggé teszi azokat a nőket akik nem tudnak átélni semmilyen orgazmust.

A szexualitás arra való hogy a másiknak örömöt okozzunk, egy játék amiben mindent megtesz az ember ami mindkettőnek jó és kellemes. Minek ezt elemezni meg agyonragozni.

2017. okt. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!