Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok orgazmus után miért lesznek annyira kedvesek?
Nem tudom, de én is tök kedves leszek egy csajjal, ha prezentált egy jóféle pippantást, még ha egyébként nem is kötnek hozzá érzelmek.
Gondolom azért, mert nagyon jólesik, amit kapunk a másiktól, és hálásnak érezzük magunkat.
amúgy tényleg.
ha másnap ágyba kapom a reggelit,akkor tudom hogy nem csak kamuzta az orgazmust.
amúgy kiskoromban mindig volt macskám.
és megfigyeltem,hogy ha jól megdugta egy kandúr és utána hazajött,akkor örömében a hátán fetrengett a szőnyegen egész este dorombolva,meg mindenhova dörgölőzött behunyt szemmel.
Egyszerű.
Sokkal jobb lesz a hangulatom tőle, így a világhoz (beleértve a barátomhoz is) pozitívabban állok hozzá.
Míg amikor ideges vagyok, meglátszik rajtam, negatívabban, olykor közömbösebben viselkedem. Sz*r is hangulatembernek lenni, és tudom, hogy ez nem jó.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!