Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az orgazmus?
Sziasztok!
Nagyjából 2 ève èlek nemi èletet. Az előző barátommal egyáltalán nem èlveztem a szexet,(ès kb 2-5perc alatt elsült) ès èrzelmileg se kötődtem hozzá,így nem is csodálkoztam hogy nem jutok el a csúcsra.
Most csodálatos barátom van, először vagyok szerelmes, vele akarom leèlni az èletem:) tervezgetjük a közös jövőnket, minden szuper. Nagyon èlvezem amikor együtt vagyunk, de nem tudok elèlvezni (hüvelyi úton) ès kezd zavarni. Tènyleg elkèpesztően jó vele ès nem telhetetlen vagyok de nèha, legalább nèha jó lenne eljutni a csúcsra. Az is eszembe jutott hogy csak nem tudom milyen èrzès ès igazából elèlvezek? Nem vennèm èszre? Nem tudom.
A barátommal nem beszèltem mèg erről, mert fèlek hogy azt hinnè, hogy ő a hibás ès rosszul esne neki. Pedig nem. Ès fèlek hogy zavarná őt is hogy nem èlvezek el.
Több pózt is váltogatunk ès nagyon figyelmes, nem önző, fontos neki hogy jó legyen nekem is,mindig mondja, elhúzza a szexet.
Próbálok nem koncentrálni hanem csak èlvezem de nem megy..( szóval nem arra gondolok közben hohy aahj nem megy,mièrt nem megy)
Van valami tanácsotok? Más sal is van/volt ilyen? Mi lehet a baj velem?
Előre is köszönöm a válaszotokat ès a segítsèget.
Nekem is ilyesmi problémám van, én eljutok az orgazmusig, de olyan furcsa érzés, hogy hiába szeretném kipróbálni, valószínűleg valami gát van bennem, csak nem jöttünk meg rá hogy mi, mert olyankor mindig pisilni jarok 😂😂
Amúgy az nem derült ki hogy semmit nem érzel, vagy azért közel jarsz, de onnan nem tudsz?
Lehet keptelen vagy a huvelyire. De ne legyen igazam.
Csak sajat tapasztalat...nekem 6 ev nemi elet utan se megy sehogy. En keptelen vagyok ra.
Első vagyok:
Szerintem beszélj a baratoddal, megértő lesz. És inkább mondd el neki hogy nem tudod hogy hogyan kell elmenni, mint hogy megjatsz egy orgazmust.
Mert akkor ha tudja, akkor majd megpróbál elvinni, és olyan pozokban is tudjatok csinalni, ami mondjuk neked kedvez. Nem mintha bármelyik is rossz lenne a pasinak 😂
Szóval szerintem fontos hogy beszélgessetek erről, lehet hogy az segítene 🙂
Nagyon köszi! Fogok vele majd beszèlni, sokáig úgy sem tudnám "magambam tartani" mert mindent megbeszèlünk:). Csak attól fèlek hogy magára vennè. De megbeszèljük.
Jaaa ès nem játszom meg sose az orgazmust. Mindig mondja közben hogy azt akarja hogy èlvezzem. Utána van hogy orálisan kielègít. Nagyon megbecsülöm őt,nem önző, csak nèha nèha jó lenne egy óriásit èlvezni vele. Neki is jól esne az biztos.
Én is várom már hogy el tudjak menni 😁
Mi is megbeszéltük és igazából o szeretne engem nagyon elvinni, nekem így is jó érzés, bár kiváncsi vagyok nagyon milyen lehet
Oh, szerintem nalad akkor ez csaknido kerdese
Es tuti h gatlastalanabb leszel ha beszelsz vele.
Sok sikert^^
Köszi 😁😋
Mi is próbálkozunk 😂😂
Sok sikert nektek is 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!