Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az orgazmus?
Sziasztok!
Nagyjából 2 ève èlek nemi èletet. Az előző barátommal egyáltalán nem èlveztem a szexet,(ès kb 2-5perc alatt elsült) ès èrzelmileg se kötődtem hozzá,így nem is csodálkoztam hogy nem jutok el a csúcsra.
Most csodálatos barátom van, először vagyok szerelmes, vele akarom leèlni az èletem:) tervezgetjük a közös jövőnket, minden szuper. Nagyon èlvezem amikor együtt vagyunk, de nem tudok elèlvezni (hüvelyi úton) ès kezd zavarni. Tènyleg elkèpesztően jó vele ès nem telhetetlen vagyok de nèha, legalább nèha jó lenne eljutni a csúcsra. Az is eszembe jutott hogy csak nem tudom milyen èrzès ès igazából elèlvezek? Nem vennèm èszre? Nem tudom.
A barátommal nem beszèltem mèg erről, mert fèlek hogy azt hinnè, hogy ő a hibás ès rosszul esne neki. Pedig nem. Ès fèlek hogy zavarná őt is hogy nem èlvezek el.
Több pózt is váltogatunk ès nagyon figyelmes, nem önző, fontos neki hogy jó legyen nekem is,mindig mondja, elhúzza a szexet.
Próbálok nem koncentrálni hanem csak èlvezem de nem megy..( szóval nem arra gondolok közben hohy aahj nem megy,mièrt nem megy)
Van valami tanácsotok? Más sal is van/volt ilyen? Mi lehet a baj velem?
Előre is köszönöm a válaszotokat ès a segítsèget.
Amikor egy lány azt hozzáfűzi, hogy (hüvelyi úton), mindig úgy képzelem el, hogy csiklóval orrba-főbe jön az orgazmus, csak hüvelyileg nem. Gondolom nálad nem ez van.
Próbáld elérni a csikló orgazmust (akár egyedül), ha ez megy, akkor próbáld elérni mikor benned van.
Nem tudom miért, de sokan megvetik a következő nézetemet:
Vegyél egy jó vibrátort! Egy jó csikló vibrátort (és hozzá síkosítót), és azt próbáld ki (elsőnek egyedül majd együtt).
Egy igazán jó vibrátor 2 perc alatt kivégez, mert hihetetlenül intenzív és jó érzés, azzal könnyen megtanulhatod az orgazmust. Ha lehet valami minőségebbit, ne pedig az első a polcról, nekünk volt már gagyi és 2 használat után ment a szemétbe, mert közelébe sem ér a jobbaknak. A WeVibe Tango pl nem annyira drága.
Ha kell dobjátok össze a pasiddal, hidd el, baromi jó és nagyon nagyon megéri, főleg ha meg lesz vele életed első orgazmusa.
A kapcsolat szex részét is úgy fel fogja dobni!
Kedves válaszolók!
Már akartam irni de mindig közbe jött valami. Amikor kiírtam a kèrdèst, beszèltem is a barátommal erről. Először kicsit rosszul fogadta-ahogy gobdoltam is, úgy gobdolta vele vagy a mèretèvel van baj. Lehet hogy csak arra volt szüksègem, hogy elmondjam neki a problèmámat. Ezután amikor együtt voltunk nagyon elhúzta a szeretkezèst,odafigelt hogy hogy jó, amiz eddig is igy tett, ezèrt sem èrtem hogyan DE másodjára sikerült is elèrnem az orgazmust!!!!!!! Ès azóta szinte minden szeretkezès alkalmával elèlvezek. Valószinüleg volt bennem egy gát, 'bemesèltem magamnak' hogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!