Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszitek a farokméret miatt vagytok szüzek?
Velem nincs baj. Csak a nők egója nagyon magas sajnos az átlag kinézetű csajoknak is mint te. Mert szerintem nem az esetem vagy ;)
Kihasználjátok, hogy puncival születettek és bármit megtesznek ez miatt a férfiak, hogy puncihoz jussanak.
Nem fogom az időm és pénzem pazarolni egy olyan kinézetű csajra, akire fel sem állna. Olyanok akik nekem tetszenek meg veled sem állnának szóba hiába vagy nő... nem még velem :(
Fogadunk, hogy a 36 kgos 420 ezer forintos szexbabám szebb mint te? ;)
És nincs az egekben az egója....
Azért szívesen cserélnék Veled. Nekem jó ideje se állásom sincs, és a méreteim se jók, 171 cm magas vagyok, és 15/4,3-as szerszám...
Ne add fel, előbb-utóbb fog sikerülni és összejössz valakivel!
Köszönjük, nyugodtabb lettem, ha minden anyagi dolg meg van akkor jöhet a noõ, elõször olyan nõkkel álj szóba akik kicsit tetszenek nem plázacicák, csúnya vagy nem csúnya dolog de gyakorolj rajtuk, például sokat beszélgess velük így nagyobb lesz majd az önbizalmad aztán ha már elég ilyen nõvel neszéltél akkor jöhet a csúnya dolog fektesd le õket de csak olyat aki még nem szeretett beléd leginkább, így nem töröd össze a szívét, miután gyakoroltál rajtuk, jöhet a következõ szint,random nõket szólítsd le például minden 10-et és beszélj velük, átlagos, átlagon felüli, szép, plázacicák aztán ha már el tudsz rendesen beszélgetni a plázacicákkal is akkor jöhet az udvarlás nekik, egyébbként nem kell havi 1m rájuk költeni, nyilván vannak olyanok is de azért nem mindegy ilyen.
Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!