Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebbekhez szól a kérdés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbekhez szól a kérdés, manapság tényleg gyakoribb hogy fiatal lányok idősebb hapsikat választanak?

Figyelt kérdés
Voltam vagy 14, akkoriban anyám meg apám már nem voltak olyan jó viszonyban, apám volt valami szórakozóhelyen és azt mondta meglepve hogy a fiatal lányok manapság az idősebbekhez mennek oda, 30-40 es korosztályhoz. Anyám testvérének is volt a harmincas éveiben egy 18 éves szeretője. A Czibók is azt mondta akkoriban hogy idősebb palikkal vannak a mai fiatal nők, mert szerinte balfaxok a mai fiatal férfiak. Ez ilyen begyepesedett öreg világszemlélet vagy ennyit változott a dolog? Én z generációs korai húszas vagyok szóval nem tudom mi volt a múltban.
2023. márc. 10. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem gyakori
2023. márc. 10. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi számít gyakorinak. De nem ritka eset, az biztos.
2023. márc. 10. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg gyakori.A környezetemben tuti.Mondjuk sosem fogom megérteni...Kivéve ha pénzről van szó.
2023. márc. 10. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem gyakori. Ettől még voltak, vannak és lesznek is olyan nők akik apakomplexusok, avagy szimplán az idősebb fickó pénze érdekli őket. A puccosabb szórakozóhelyen leginkább ilyeneket látsz (golddiggereket).
2023. márc. 10. 12:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Bizonyára, életemben nem jártam ilyen szórakozóhelyeken.
2023. márc. 10. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem gyakori sajna...

Ritka hogy idősebb 40-50+ -os férfit választanának!

2023. márc. 10. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul de azért nem annyira gyakori ez szerintem. Az idősebb pasinak meg általában van egzisztenciája (saját lakás, ház, kocsi, anyagi biztonság). Mindkét fél jól járhat. Az idősebb pasi aki még jó kiállású, potens meg azért választ fiatalabb csajt mert a korabeli negyvenes , ötvenes nők nem szeretnek és nem is akarnak már szexelni. Ezért van sok esetben , hogy a gazdagabb, jóképű pasi fiatalabb nőt választ. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
2023. márc. 10. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Pont, hogy régen volt gyakoribb. A 14-17éves korosztály általában csak 1-2évvel idősebb jól kinéző pasikat akar magának.

Az egzisztencia a lányoknak olyan 25év körül kezd el számítani és 30körül már nagyon dominál.

2023. márc. 10. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám .
2023. márc. 11. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit?
2023. márc. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!