Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el azokat a nöket akik mar voltak 2F1L harmasban?
Figyelt kérdés
A legjobb baratnommel megosztottam hogy a parommal hogyan mukodok a szexualitas , aminek resze olykor a harmas. Teljesen kiakadt, azt ereztette h ribis amit csinalok, persze nem mondta ki.
Tenyleg olyan gaz?
ma 07:33
1/22 anonim válasza:
Van aki elítéli,más meg nem.Én is voltam már így,esetemben akinek elmondtam,senki nem ítélte el,legalábbis nyíltan. Ha zavar,ne mondd el.
2/22 anonim válasza:
Ugyanazért amiért a nők az a faszit aki kurvázni jár
3/22 anonim válasza:
Én nem ítélem el sokkal inkább tetszik hogy meri megélni a vágyait!
4/22 anonim válasza:
Nekem az se gáz ha egy nő pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt. Nem vagy te ribi csak szereted a f*szokat. A párod meg megengedi neked mert gondolom jó b*szol és tudja vagy gondolja hogy nem találna jobbat vagy egyáltalán nem találna magának másikat csak nagyon sokára. Van ilyesmi ismerősöm az asszonya már sokszor megcsalta de még csak szóvá se teszi viszont már a harmadik puját csinálta meg neki🤣🤣 igaz ennek a pasinak soha életében nem volt más nője és semmi egyéb csak ez az egy ez vette el a szüzességét is.....
5/22 anonim válasza:
ma 07:42 Valoszinuleg, nem kapna mas not :D Meg az is lehet tetszik neki, hogy mas is kezeli az asszonyat.
6/22 anonim válasza:
Nem ítélem el a ribizliket, csak tartós kapcsolatot nem kezdenék velük, mert arra alkalmatlanok.
7/22 anonim válasza:
Nem mindenki ítéli el. Akit "jókislánynak" konzervatívan neveltek fel vagy aki sikertelenebb/félénkebb a férfiakkal az nyilván elfogja. De aki nem abban az álom világban él hogy jön az Igazi, a herceg szőke lovon hanem élvezet orientáltabb annak semmi baja nem lesz ezzel. Általában a korral is változik a hozzáállás.
8/22 anonim válasza:
Kit érdekel, ki mit gondol róla. Te életed, senkinek semmi köze hozzá.
9/22 anonim válasza:
Az nem lehet véletlenül, hogy ez a bizonyos barátnő kicsit irigykedik, hogy neked két pasi is jutott?::)
10/22 anonim válasza:
Szerintem is ribis. A pasika is undoritoak. A szex ket emberre tartozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!