Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt úgy hármasban, hogy félig meglepetés volt, mert be volt kötve a szeme(d) és még akár ki is voltál kötözve? Pasi/csaj, korotok
Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy bevállalná ezt, de lehet csak a szája nagy, mert ha véletlen lecsúszik a szemkötő és nem jön be neki a pasi akkor ciki lenne :D .dec. 27. 22:40
1/6 anonim válasza:
Expasimnál belementem ebbe, annyi, hogy nem véletlen ment le a kendő hanem a srác levette miután elélveztem.
Inkább ne tette volna, nagyon nem volt az esetem :( de a farka jó volt legalább :).
2/6 mikeXxX válasza:
Fent marad végig a szemfedő bár akkor is érezni fogja hogy nem te vagy de ha nagy a szája legyen meglepi neki 😄!
3/6 anonim válasza:
voltam hármasban 2x mindegyik alkalommal először ismerkedtünk a harmadikkal.. olyannal nem vagyunk benne akit valamelyikőnk nem akar.. így kilőve a meglepetés része a dolognak
4/6 anonim válasza:
Én egy párhoz csatlakoztam, szintén szemkötés viselt a feleség. Láttam a férj szerszáma mennyire kisebb volt nálam és így ott is tudta az asszony ki van éppen hol.
5/6 anonim válasza:
Én elég ronda vagyok, de a méretem jó, persze szívesen beszállnék ilyenbe :)
6/6 anonim válasza:
Benne lennék, de kizárólag olyannal, akit ismerek, és akiben bízok, pláne, hogyha kikötöznek.
Egy idegennek nem engedném, mert ki tudja, mit tesz aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!