Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok járt közületek valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok járt közületek valaki úgy , hogy ujdonsült fiuval első szexre került sor és volt meglepetés túl kicsi vagy túl nagy netán ami miatt nem lett szex? Ha kicsi volt kb mekkora lehetett vagy ha túl nagy volt, az mekkora volt?

Figyelt kérdés
ma 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Volt egy egyetemista barátja a nővéremnek! Ő színesbőrű volt és amikor úgy alakult akkor derült ki hogy neki 25 cm .... És nem akartam vele le feküdni mert hatalmas és vastag volt de mondta hogy a nővérem is meg birkózott vele és nekem is menni fog !
ma 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1. És megdugott? Ha igen, hogy alakult?
ma 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pici volt neki, nem is tudott kielégíteni sajnos. 19L
ma 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Igen rá vett és nem bántam meg isteni volt #1
ma 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt igen

De ettől függetlenül beleszerettem. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni.

A szex terén az lett a megoldás, hogy én szexelhetek másokkal is rajta kívül.

ma 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!