Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, aki volt már hármasba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, aki volt már hármasba 2F1L , megbánta?

Figyelt kérdés
Kicsit izgulok, mert a párommal szeretnénk kipróbálni ezt a fajta hármast. Nagyon régóta beszélünk róla és most úgy fest hogy lenne egy megfelelő partner hozzá. Mind a ketten tapasztalatlanok vagyunk ezen a téren. Párom bi beállítottságú, de jelen helyzetben csak az én örömömre történne minden.
dec. 16. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt, nyilvan felsz es izgulsz ez termeszetes, ha minden jol megy es olyat talaltok aki megfeleloen viselkedik akkor lehet eleted elmenye, ha nem akkor lehet a legrosszabb nagyon fontos hogy ki a 3. Ha van kerdesed irj nyugodtan!
dec. 16. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Így még nem voltam

De úgy h 2en voltunk csajok úgy igen

dec. 16. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Rendszeresen van ilyen, nekem bejön. Bár nálunk inkább 2+2 négyes van, de mindig van benne amikor mindkét fiú csak egyikünkkel foglalkozik! 😉😁
dec. 16. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Miért bántam volna meg?? Olyanba kell belemenni amit te is akarsz! Nem másvalaki miatt, akkor se ha az a párod! Ha te is szeretnéd kipróbálni, nem fogod megbánni!

27N

dec. 16. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Megfelelő partnerekkel és odafigyeléssel fantasztikus élmény lesz.
dec. 16. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Még nem.
dec. 16. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Ott nem csak te leszel ápolgatva, és utána majd a hátad mögött fognak dugni, ezzel számolj!
dec. 16. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobban nézz utána, mert nem kizárt, hogy így akarja "legalizálni a "megfelelő partnert, akivel eddig félrebh.szott!
dec. 16. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Én alapból így vesztettem, és utána is így csináltuk aztán a 4 alkalomra csak ketten maradtunk, akkor jöttem rá milyen jó is a szex.

L

dec. 16. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem bántam de nem adott akkora élményt, plusz izgalmat mint vártam. Nem lesz következő alkalom valószínűleg.

Mindketten akartuk a párommal kíváncsiságból, de az lett a következtetésünk, hogy nekünk kettesben a jó a szex.

N

dec. 16. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!