Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki volt már hármasba 2F1L , megbánta?
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok, mert a párommal szeretnénk kipróbálni ezt a fajta hármast. Nagyon régóta beszélünk róla és most úgy fest hogy lenne egy megfelelő partner hozzá. Mind a ketten tapasztalatlanok vagyunk ezen a téren. Párom bi beállítottságú, de jelen helyzetben csak az én örömömre történne minden.dec. 16. 14:32
11/11 anonim válasza:
#10 - Én is így vagyok ezzel.
Nem bántam meg, de őszintén szólva azon túl nem adott semmi pluszt, hogy már ezt is tudom milyen és nem érzem, úgy, hogy kihagyok valamit.
Pedig mi többször is voltunk ugyanabban a felállásban, de a vége már az volt, hogy a két fiú egymás után foglalkozott velem, mert egyszerűen jobb volt úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!