Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasban volt rossz élményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasban volt rossz élményetek? Ha igen mi?

Figyelt kérdés
Én még 19 évesen voltam egy hármasba 2 pasi 1 csaj. Ami rossz emlék mert olyat is kellett tennem amit nem akartam mondván örüljek hogy a csajával lehetek ez férjen bele. Konkrétan a csávó is fogdosta csomószor a farkam/testem.
dec. 31. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz ami kettesben is - nincs meg a szinkron, nem figyel a partner stb. Ha beszálló vagy akkor meg amit leírtál, olyan dolgot kérnek amit nem akarsz megtenni. Olyankor fogod magad és megköszönöd a lehetőséget majd arébállsz. Nem vagy köteles ott maradni ha olyan dolgot csinálnak/kérnek ami nem volt megbeszélve és neked nem tetszik.
dec. 31. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tisztázni kell az elején mit szeretnétek és mit nem.

Én mindig leírom hogy a hölgy örömére heteró alapon.

Nem volt még ilyen gond soha.

De ugye van olyan hogy összeértek a pasival mint a dp-nél de az elkerülhetetlen..

dec. 31. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akartad megtenni minek hagytad magad? Félrelököd a pasit aztán távozol! Előtte megbeszéltetek mindent? Mert szerintem ez biszex.
dec. 31. 13:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert kanos voltam...
dec. 31. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól még kanosabb lettél,hogy a pasi fogdosta a farkadat?
dec. 31. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Én is voltam már harmasban, mint nő. 2 srác vett be, akiket előtte nem is ismertem. Eleinte nagyon jól ment a dolog, de kb 1 óra mulva azt vettem eszre, hogy a2 srác egymassl foglalkozik...

Hát, eléggé kiábrándító

dec. 31. 14:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem. Inkább félelem fogott el. Én 180cm 55kg azaz vézna. Ő meg izmos volt. Elkezdtem aggódni hogy nehogy más is legyen.
dec. 31. 14:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Jelzem akkor még csak 19 voltam.
dec. 31. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Én hagytam volna, hogy leszopjon a férfi. F
dec. 31. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 tapasztalatlan voltál, előfordul. Tanulj belőle, előtte megkérdezed hetero alapon lesz-e a story, ha meg nyúlkál a másik pasi akkor rászólsz, hogy te hetero vagy, ha elfogadja okés, ha nem akkor meg eljössz. Ennyi, nem fognak megerőszakolni, sem megverni.
dec. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!