Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,ha a párotok felvetné a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,ha a párotok felvetné a hármast plusz egy pasival belemennétek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy veletek lenne párkapcsolatban,nem lenne szerelmes a harmadik félbe,és nem is találkoznának kettesben.Csak és kizárólag szex lenne,persze úgy,hogy ti is jelen vagytok.

ma 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
ma 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Nemet mondanék, ugyanis nem azért vagyok vele együtt, hogy másokkal dugjon. Ha ebbe az irányba akar elmenni, akkor szakítani kell és mindenki azt csinál amit akar.
ma 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Ebbe a felállásba nem mennék bele, esetleg nővel engedném neki ha nagyon ki akarná próbálni, úgy is, hogy én nem szállok be, vagy utolsó opció, hogy szimpatikus párral közösen és közben csere.
ma 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

Komoly párkapcsolatban nemis tudom, hogy reagálnék...

Elgondolkodtató.

Lazább viszony esetén valószínűleg már hívnám is az egyik haveromat, mielőtt még meggondolja magát a csaj! :D

31F

ma 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Már volt is ilyen.
ma 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Igen
ma 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
"nem lenne szerelmes a harmadik félbe,és nem is találkoznának kettesben.Csak és kizárólag szex lenne,persze úgy,hogy ti is jelen vagytok" Ahha mert a közben felmerülő gondolatok és érzések ilyen megbeszélt parancsra működnek :D Ne vicceljünk már. Mindenki legalább egyszer meg hallgatta azt az életben ,hogy "-szeretlek csak te kellesz" és most mégis már vége annak a nagy fogatkozásos kapcsolatának...ne vicceljünk már :D Lópikulát sem érnek már az "eszküszöm úgy lesz" megbeszélések ígérgetések :D Ne tegyünk már úgy mintha álomvilágban lennénk amolyan meseországban és nem lennénk tipikus emberek mind kivétel nélkül... :/
ma 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, hogy végre találtam egy belevaló nőt.
ma 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Lenne hozzá feltételem, de igen.
ma 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Feltételekkel igen.
ma 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!