Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,ha a párotok felvetné a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,ha a párotok felvetné a hármast plusz egy pasival belemennétek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy veletek lenne párkapcsolatban,nem lenne szerelmes a harmadik félbe,és nem is találkoznának kettesben.Csak és kizárólag szex lenne,persze úgy,hogy ti is jelen vagytok.

nov. 16. 12:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem!

Szeretem, imádom a feleségem.

Bármit megteszek neki amit csak akar!

Ha nem elég neki a teljesítményem tőlem vehetünk dildót, vibrátort vagy bármilyen eszközt amivel kiegészíthetem magam. Soha nem tudnám elviselni sem a gondolatot, hogy mással lihegve nyögdécsel nemhogy még lássam is. Az őtmegelőző lányba is szerelmes voltam és mikor kiderült, hogy megcsalt undorodtam tőle is meg magamtól is, hogy más után még velem is volt.

Mai napig felkavar a dolog. Persze ha nem éreznék semmit sem iránta és engem is csak annyi érdekelne, hogy ürítsek akkor nem érdekelne de akkor nem lenne a feleségem se..

Ahol mély érzelmek vannak nekem ez nem fér bele. Voltam már 2ffi 1 nő felállásban de senki nem érzett semmit a másik iránt.

Nekem nem volt annyira jó de azért rossz sem. Engem többet szopott a leány mert a másik srác mindenáron a punciba akart élvezni de nem nagyon ment neki, gondolom lámpaláz vagy ilyesmi.

nov. 16. 13:34
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor ha engedi hogy más alkalommal jöjjön lány is
nov. 16. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

2 okból is nem.

- Barátnőmet ne dugja más

- Heteróként nem akarom, hogy ott legyen körülöttem egy meztelen férfi. Még ha nekem nem is kell vele foglalkoznom, akkor se.

nov. 16. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem mennék bele.
nov. 16. 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Aki ebbe belemegy, az egy lúzer.
nov. 16. 15:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen bele, ha ő is szeretné.
nov. 16. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
nov. 16. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
En megneznem ahogy 1 vagy 2 pasival szexszel a baratnom, elotte a pasi(k) kikotoznek engem :). Valamiert izgatna ez a szituacio.
nov. 16. 18:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Végre egy belevaló nő lenne!
nov. 17. 08:25
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

Én ennyi év házasság után igen.

Tuti a nagy része a nőknek vàgyik másik pasira, mi is másik nőre.

Ha meg ezt együtt lehet megélni szerintem az nagyon mély kapcsolatot jelent és nagy bizalmat.

nov. 17. 23:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!